önden gelen tıkırtı

emrblt42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar aracım 2001 astra elegance otomatik aracı aldıgımdan beri sol önden ses geliyor.servise götürdüm deneme turuna çıktık amasörlerin bitik oldugu viraja girişin zayıf olduğunu ve tıkırtının da oradan olabilecegini söylediler orjinali ile 4 amasör değişti ses azaldı ama devam ediyor. ve bu sesi herkeze duyaramıyorum
varmıdır böyle bir sorun yaşayan çare bulan.:mad:

Z rostlara bakıldı mı?

z rotlarda yenilendi ama kesilmedi

Bunun nedenleri çok fazla olur ya nokta atışı biraz zor. Amatisör takozları ön tanım saymak ile bitmez ki :(

aynen abi amatisörler yeni z rot yeni tanpon yeni lastikler sıfır taktım motor bölümünde salanan gevşek parçaları sabitledin olmadı olmuyor hayırlısı bakalım buluncaya kadar sanırım arabayı yenilemiş olacaz :)

Öyle pis bir durum ki zaten bulmak için uğraş dur. İnsanı canından bıktırır. Ya zamana bırakacaksın en sonunda bir yerden su koyacak başka da insanın aklıma bir şey gelmiyor ki. Benim araçta aynı sesten vardı yapmadığım kalmadı meğer se Z rot da sorun varmış 15 TL parça değiştirdim ses seda kalmadı. Oysa dünya kadar yerine baktım yok bulamamıştım.

o değilde arbadan soğuduyor keyfe keder mi derler öyle oluyor bırakacaz zamana z rotları bidaha konturol ettiriyim başka bir ustaya tşk ederim ilginden dolayı abi :)

o değilde arbadan soğuduyor keyfe keder mi derler öyle oluyor bırakacaz zamana z rotları bidaha konturol ettiriyim başka bir ustaya tşk ederim ilginden dolayı abi :)

Ne demek kardeşim rica ederim. İnşallah Z rotla ilgilidir de sorun hemen çözülür.

sol ön dediğiniz nasıl bir ses bunu tam tarif edersneiz belki fiikir veririz vurma sesimi tıkırtımı sürtme sesimi tam olarak nedir?düz yoldamı geliyor bozuk yoldamı geliyor bize ayrıntılı bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışırız...

ses olayı hallettik amatisör kule takozundanmış degiştirdik takım şuan iyi.ilginiz için tşküeler :)

Geri