• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Onatça berbat bir servis

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haunter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haunter

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Böyle kötü bir servis yok. Aracimi bakim icin verdim cizip geri verdiler. Arabayi yikamamislar bile ben tertemiz servise verdim bana koltuklarda parmak izi ile geri verdiler. Sirf kavga etmeyeyim diye ciktim servisten yakit almak icin durdugumda tampondaki cizigi gordum. Boyle bir şey olabilir mi lütfen soyleyin disimizden tirnagimizdan arttirip borcla bu arabalari aliyoruz en guvenli yer diye servise birakiyoruz olanlara bakin şu an o kadar sinirliyim ki resimler var en yakin zamanda ekleyecegim. Bakim arti motor ve buji temizligi 2. yil bakimi 730 lira verdim haram olsun. Bir arkadaş tavsiyesi baska servise gidin

Ynt: Onatça berbat bir servis

hoppalaaa benim servis onatça :).şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım ben.hatta her gittiğimde demeden yıkarlar.tek dezavantajı elleri biraz ağır bekletiyorlar onun dışında bir sıkıntısını görmedim.geçmiş olsun.

Biz alisigiz ya hep ayni yere gitmeye aliskanlik duygumuz var 2 sene oldu aracimi alali 2 senedir kac defa gittim hep ayni sorunlar ama biz zor duruma dussekte degistirmiyoruz bu sefer arpel niyetihle gitmistim arpel opeli birakmis o da anlamis herhalde opelin servisibin iyi olmadigini. Bu forum olmasa ne yapacagimizi bilmiyoduk arkadaslar ustalarla birlikte calismis nasil yardimci olmus baska servisler lutfen bir bak. Ben on cam citasindaki ses icin 3 defa gittim saatlerce kaldi kablolar surtuyo dediler ama cozemediler. En son bu citayi yerine takmayi unutarak bana teslim ettiler bide gostergelerin uzerindeki sapka buraya izalosyon yapmislar ama o da disari tasmis soyledim bisey olmaz dediler boyle bir servise mi gidelim en son aradilar gelin herseyi yapalim diye niye gideyim sanayideki ustalar daha az zarar verir sakinin arabanizi bu servisten

haunter link' Alıntı:
Biz alisigiz ya hep ayni yere gitmeye aliskanlik duygumuz var 2 sene oldu aracimi alali 2 senedir kac defa gittim hep ayni sorunlar ama biz zor duruma dussekte degistirmiyoruz bu sefer arpel niyetihle gitmistim arpel opeli birakmis o da anlamis herhalde opelin servisibin iyi olmadigini. Bu forum olmasa ne yapacagimizi bilmiyoduk arkadaslar ustalarla birlikte calismis nasil yardimci olmus baska servisler lutfen bir bak. Ben on cam citasindaki ses icin 3 defa gittim saatlerce kaldi kablolar surtuyo dediler ama cozemediler. En son bu citayi yerine takmayi unutarak bana teslim ettiler bide gostergelerin uzerindeki sapka buraya izalosyon yapmislar ama o da disari tasmis soyledim bisey olmaz dediler boyle bir servise mi gidelim en son aradilar gelin herseyi yapalim diye niye gideyim sanayideki ustalar daha az zarar verir sakinin arabanizi bu servisten
beni basit bir işlem için 5 saat beklettikleri oldu elleri çok ağır çalışıyor.ama şimdiye kadar işçiliklerinden bir zarar görmedim.aslında en iyisi iyi bir özel servis bulup arabayı onlara emanet etmek.ben garantim bitince öyle yapmayı düşünüyorum

Cok dogru diyosun opeli aradim sikayet icin cok ilgiliydiler ayrica. Ama daha oncede yazdim forumda oyle servisler var ki calisirken yaninda bizim arkadaslar var ne yaptiklarini ne kullandiklarini gosteriyorlar. Ben arkadasima demistim onatcayi kendisi gitmis bakimdan cikan araba bir haftada debriyaj balatasini yemiş o kadar ilgililer arkadadim cok iyo sofordur kendi hatasi degil kontrolunu yapmamamislar. Sizce bakim ucreti 650 lira bu parayi hakettilermi sirf garanti icin gittim arkadas sanayide 250 liraya halletti.

Arkadaşlar bende yakın zamanda  1.yıl bakımına gideceğim sizce hangisi  mersin-gedizler mi ? yoksa konya özkaymak mı ? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...

haunter link' Alıntı:
Böyle kötü bir servis yok. Aracimi bakim icin verdim cizip geri verdiler. Arabayi yikamamislar bile ben tertemiz servise verdim bana koltuklarda parmak izi ile geri verdiler. Sirf kavga etmeyeyim diye ciktim servisten yakit almak icin durdugumda tampondaki cizigi gordum. Boyle bir şey olabilir mi lütfen soyleyin disimizden tirnagimizdan arttirip borcla bu arabalari aliyoruz en guvenli yer diye servise birakiyoruz olanlara bakin şu an o kadar sinirliyim ki resimler var en yakin zamanda ekleyecegim. Bakim arti motor ve buji temizligi 2. yil bakimi 730 lira verdim haram olsun. Bir arkadaş tavsiyesi baska servise gidin

Sırf kavga etmemek için çıkarsanız daha çok duyarız bu şikayetleri.

Bazı servisler, Opel servislerinin adını böyle kötüye çıkarıyor işte. Aracımı Ordu'dan aldım ve memnuniyetimi anlatamam. Bir servis müdürü var, adam gibi adam, olayı bitiriyor. ֖yle yatıp olanı biteni seyretmiyor, serviste olan her olaya dahil adam.

şuan Malatya'dayım ve buradaki servisten de  çok memnunum.  Her iki servis çalışanları ve müdürleri nezaket sahibi insanlar. Hal böyle olunca siz de bu insanlara karşı nazik oluyorsunuz ve gözünüz ufak tefek şeyleri görmüyor.

Aynı şeyi Erzurum için söyleyemeyeceğim mesela. Bakıma araba götürdüm pislik içinde geri getirdiler, 1 yıldır kullandığım aracın eşiğine bir kere basmadım, adamlar oraya basmışlar ve orayı perişan etmişler.   Görür görmez deli oldum, ağzıma ne geldiyse söyledim servisin içinde. Kaza ile olsa tamam, anlarım hatadır olmuştur, eyvallah. Ağzımı açarsam namerdim. Ama bir çuval paramı alıp tertemiz verdiğim aracı bana bu halde veriyorlarsa bunun adı; insanı ''keriz'' yerine koymaktan başka bir şey değildir. Aynen bu cümleleri, ve fazlasını sarf ettim servisin ortasında, ne yaptılarsa susmadım. Rezil oldular, yarım saat özür dilediler zor sakinleştim. Ama vicdanım rahat çünkü haklıydım...

Alimertx link' Alıntı:
Arkadaşlar bende yakın zamanda  1.yıl bakımına gideceğim sizce hangisi  mersin-gedizler mi ? yoksa konya özkaymak mı ? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...
valla ben bakımı mersin gedizlerde yaptırdım çok memnun kaldım hatta araç içinden ufak tefek sesler geliyordu onlarıda yaptırdım çok memnunum artık servisim gedizler.yalnız bana göre iyi olan size göre iyi olmayabilir.siz bilirsiniz

Teşekkürler.. Bnm araçtan da ufak tefek sesler geliyor.. bir gidelim bakalım :)

ben bakıma 430 küsür vermiştim onatçada.1. yıl bakımı

Geri