ön ve arka yan çamurlukta ışık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan guugil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

guugil

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bazı araçlarda sonradan yapılma ön-arka yan çamurluk üzerinde ışık yerleştiriyorlar. Zannedersem kesiyorlar ve oraya sarı ve kırmızı ışık yerleştiriyorlar. Bu ışıklar herkeste aynı -standart -kimde satılıyor veya bunu kime yaptırıyorlar bilginiz var mı?:help:

sanayide önünde beyaz şahin duran bi dükkan bulursan girip sormanı öneririm:)...
opele yapılacak işmi abicim gözünü seviyim yaaa...

sanayide önünde beyaz şahin duran bi dükkan bulursan girip sormanı öneririm:)...
opele yapılacak işmi abicim gözünü seviyim yaaa...
:kop: dükkan tarifin tam benim düşündüğüm gibiydi samet abi,konuyu okuyunca aynısı benm aklımdan geçti...

japon pazarında satılan reflektörlerden 4 tane 4 kapıya takmıştı bi amca astraya...

:)

YOk yaw siz benim bahsetmek istediğim mi anlamadınız bence..:) Reflektörle alakası yok.

genelde modifiye yapan araçlarda görüyorum. Astra h, citroen C4 gibi araçlarda...

Park etmiş bir araçta görürsem resmini çekerim.

aman diyeyim o ucube ilavelerden takma ca'nım astra'ya :D

modifiyeli bir citroen C2 war mahallede görüyorum onda fason bişey... gerek yok yani...

Çamurluk sinyallerini park'lara bağlattığında istediğin şey olur.10-15 milyona yaptırırsın elektirikçi'de :)
Ama bence hiç gerek yok,American arabalarına özenen Tofaş ezimi gibi bir şey ...

OK.
vazgeçtim.

Geri