Ön tekerleklerde eğrilik

Cevaplarınız ve vakit ayırdıgınız icin teşekkürler aracımı yaptırdım bilgisayarlı rot balansa da soktum suan da hiçbir sorun yok çok şükür

ben de bir araçtan vurmasın diye kaçtım ve sert bir şekilde kaldırıma çıkmıştım taşıyıcı ve amortisör yamulmuştu büyük ihtimal sizde de öyle birşey var aracı şaseciye götürün ölçsün en iyi teşhisi onlar koyar

Aks taşıyıcı ve salıncak yola çıktı pazartesi günü taktıracağım. İnşallah bu sefer düzelir de sorun kalmaz.

Büyük ihtimal porya eğilmiş olabilir o da biraz pahalı ama yenisini takmazsan amortisörü eğmek bükmek doğru olmaz. en güzeli sen o tekeri açtır salıncakta eğilmiş olabilir ama büyük ihtimal poryadaki akis eğilmiştir. birde aklında bulunsun tornacıda doğrulatalım gibi muhabbetler olursa sakın sakın doğrultmaişine girme zaten pres bastımı büyük ihtimal kırabilir ama kırılmazsada yolda giderken birgün ön tekerleğin çıkabilir bu akis işi arabanın yükünü taşıyor aslında arabanın tekerleri düz iken bi fotosaunu çeksen birde salıncaklara doğru bi çeksen az çok bilgi verebilirdik. rot balanscıya git en sağlamı onlar ölçr biçer sana derler

Geri