Ön tamponu Taktım lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qabus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Qabus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkdaşlar Merhaba....
Daha yeni arabamı bulunduğu yerden gölgeye çekerken tamponu taktım öncedende vidalı idi şimdi çıktı yansaayi sisli far alamyı düşünüyorum 90 tl dediler sizin önerileriniz ne olur satarken sıkıntı çıkarmı ???​

geçmiş olsun arabada önceden değişen boyanan yer yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum.

geçmiş olsun arabada önceden değişen boyanan yer yoksa sorun olmaz diye düşünüyorum.
Sağol..
KArdeş değişen ve boya yokta rütüj yaptırmayı düşünüyordum herhalde sorun olu rütüj ön kaput ve yanlarda çizik var ne yapıyım

için rahat olsun hiç birşey olmaz rahatlıklar satarsın benim araba komple boyalı kaput ve çamurluklar değişik o halde 12.500 verdiler vermedim piyasada ne arabalar var satılıyor.

:D doğruda
sahibine koyduğumda boyasız değişen yok orjinal yazım üstünü kabartıp kırmızıyla renklendirmeyi istiyıdum nasip değilmiş mecbur değiştirecem sisli alacam tamponu artık

resim çekin arabayı satarken gösterirsiniz bundan dolayı değiştirdim dersiniz. bu arada sisli tampon nekadar acaba?

90 tl boya hariç bende öle yapmayı düşünüyorum arka tamponuda boyatacam kople pasata cila binecem temiz bir şekilde binecem arabaya arka tamponuda boyatacam plaka izleri var

arka tamponu boyatmışken kapı kollarını birde ön ve arka tampondaki siyah plastik yerleride beyaza boyatırsanız daha güzel bi görünümü olur bu benim fikrim ama siz bilirsiziz tabi.

eğer araba cd ise gerek yok tabi kapı kollarına

bencede sorun olmaz

Geri