ön tampon kromu taktım

Ynt: ön tampon kromu taktım

Güle güle kullanın. Titize ilk ben söylemiştim yaklaşık 1,5 sene önce bu parçayı yapabilirmisiniz diye. Ozaman yapamamışlardı. Ama bu üründe tıpkı cam çıtaları gibi yarım olmuş. Yukarı doğru çıkmıyor. Orjinal çıta plastik parçayı yukarı doğru incelerek tamamen kapatıyor. S dizayn bu işede el atsa tam saran ürün yapsa süper olacak, ozaman bende takmayı düşünürüm. Ama bu halide gayet güzel, ben biraz fazla detaycıyımda  walll

huseyin0667 link' Alıntı:
Güle güle kullanın. Titize ilk ben söylemiştim yaklaşık 1,5 sene önce bu parçayı yapabilirmisiniz diye. Ozaman yapamamışlardı. Ama bu üründe tıpkı cam çıtaları gibi yarım olmuş. Yukarı doğru çıkmıyor. Orjinal çıta plastik parçayı yukarı doğru incelerek tamamen kapatıyor. S dizayn bu işede el atsa tam saran ürün yapsa süper olacak, ozaman bende takmayı düşünürüm. Ama bu halide gayet güzel, ben biraz fazla detaycıyımda  walll

Teşekkürler,bir yanlişlik olmali orjinali ile birebir ayni,yukari doğru çıkıyor,uç kısımları incelerek çitayi tam sariyor,resimlere dikkatli bakarsanız net bir şekilde anlaşiliyor

Yanlışlık yok abi. Demek istediğim plakayı taktığımız siyah yerin yanları. Orjinalinde oraya kadar çıkıyor. Titizinki yukarı doğru inceliyor ama dediğim bölgeyi kapatmıyor malesef. Sahibindende sport ve cosmo resimlerine dikkatli bakarsanız görebilirsiniz.

Bence gayet başarılı olmuş.

Şu çıtaları halledelim, sonrasında bunuda yapmayı düşünüyorum.

Hatta düşünmeyi geçtim, Yapacağım

Tekrar güle güle kullanın. Kesinlikle önemli bir parça.

Emrah64 link' Alıntı:
hasan abi bizim makyajsızlara olmaz mı bu uygulama şöyle sagından solundan kessek biçsek bir el at şu işe :)
Bizimkilere uymaz Emrah :) Alt tarafın ölçüleri uymaz. Biz plastik krom yada kırmızı ile devam maalesef :)

Güzel olmuş , hayırlı olsun  greatt

huseyin0667 link' Alıntı:
Yanlışlık yok abi. Demek istediğim plakayı taktığımız siyah yerin yanları. Orjinalinde oraya kadar çıkıyor. Titizinki yukarı doğru inceliyor ama dediğim bölgeyi kapatmıyor malesef. Sahibindende sport ve cosmo resimlerine dikkatli bakarsanız görebilirsiniz.

Evet demek istediğinizi anladim,orijinaline servis 370 TL fiyat çekti,benim aldığım fiyata o kısmı olmasa da olur

Maşallah abi çok güzel olmuş kazasiz belasız sürüşler... Abi artık bi eksik kalmadık gibi  ;D  daha aklında olan bir uygulama var mı ?

Geri