ön takımlardan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ayderol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ayderol

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 3.5 senedir corsa d kasa otomatik 1.4 araba kullanıyorum.arabanın ikinci sahibiyim.arabamda yürüyende vs vs hiçbir problem yaşamadıım.lakin geçenlerde asfalt yolun aZİZiliğine uğradım yolda ki aşırı alçak zemin arabayı hopalttı ve arabamın ön tarafı zemine sürttü hızım 60-80 arasıydı.o günden sonra arbamda asfAlt Zemin yokuşta ses gelmiyor lakin stabilize ve şu kahrolası arnavut kadlrımından özellikle yokuş çıkarken arabanın ön tarafından sanki boş tencereye vurur gibi tangur tungur ses gelİyor.özel servise getirim ama anlamadılar .sizce bilgisi olan arakadaşlar varsa görüşlerini alırsam sevinirim.sayglarımla

Son düzenleme:
Önce ön takım kontrolü için bir rot balansçıya gidin. Kontrol etsinler varsa yıpranan bir parça size değişmesi gerekenleri listelerler. Gitmişken rot ve balans ayarlarını da yaptırmış olursunuz. 50 tl civarı bir ücreti olur.
Ama tahminen karter koruma varsa, karter korumanın vidaları gevşemiş ya da yerinden çıkmış da olabilir o çarpma esnasında.

hocam bugün arabayı iyicece dinledikkk gelen ses için stablize asfalt sadece yokuş yukarı stabilizede yapıyor.yarın için randevu aldım gösterecğim.artık ne olduysa bir türlü anlam eremedim.ilgini için tşekkür edereim.sanki ön akımlarda biri tencereye vuruyor.

z rotlar ses yapar ama tencereye vuracak kadar yapmayabilir

benim corsa c kasada vardı ilk aldığımda tamirci rot başları ve rotilleri değiştirdi önkısımda şimdi düz yollarda sıkıntı yok ama arnavut kaldırım yollar çok canımı sıkıyor direksiyon sanki elimde tangır tungur ediyor bende arnavut kaldırım yollara girmemeye karar verdim fatihte oturuyorum haliç caddesinden geçmem gerekirse unkapanını dönüyorum bari moralim bozulmuyor.

Arkadaşlar sorunu bulduk bu iş servis falan işi değil adam gibi usta işi.motor korumanın idaları gevşemiş vidalrı değiştiler canavar gibi oldu .sizlere teşekkür ederm fikir verdiğiniz için .... Opelimizle güzel mutlu sorunsuz günler geçirmek dileğiyle

geçmiş olsun. ne kadar da basit bir olay aslında. insanın sese karşı alerjisi varsa ne kadar moral bozuyor.

çok doğru hocam sese karşı v arnavut kaldırımlarına karşı.sanki arabanın ön takımları kopacaktı o denli bollamış :))) çok şükür ki halloldu adam akıllı ustalar sağolsun.

benim corsa c kasada vardı ilk aldığımda tamirci rot başları ve rotilleri değiştirdi önkısımda şimdi düz yollarda sıkıntı yok ama arnavut kaldırım yollar çok canımı sıkıyor direksiyon sanki elimde tangır tungur ediyor bende arnavut kaldırım yollara girmemeye karar verdim fatihte oturuyorum haliç caddesinden geçmem gerekirse unkapanını dönüyorum bari moralim bozulmuyor.

Direksiyon kutunuzda'da sorun olabilir corsa c'lerde kronik çünkü...

Geri