Ön takımın sesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan csoft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

csoft

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu gün bir şey öğrendim paylaşmak istedim,

Sabahları araçla evin önünden çıkarken bir iki kasisten geçmek durumundayım ve ön tekerlekler kasisten geçerken gıcırtı gibi bir ses geliyor bu sebeple sanayiye gittim sonuç olarak bana verilen bilgi şu Astraların ön takımlarında kavçuk kullanılmış bu sebeple soğuk havalarda ses yapması normal miş,
bilgilerinize arz olunur dostlar..

evet cumhur abi sanırım yağlama ile geçiyormuş ses

aynı problem bendede var sürekli olmadığı sürece önemli birşey diil

benım corsadada bazen altından şıngır şıngır afıf bı ses gelıo cok afıf ama bazen...bende baktırıcam ama sımdı param yok,yıllık bakıma sokucam o zaman ıcabına bakarım,acaba aynısı corsalardada mı var?c kasa corsa var bende

hıc ugrasmayın arkadaslar bu ses gayet normal.. aynı kasısten 5 kere gec sesı keser.. ertesı gune kadara bıdaha ses yapmaz

astrammm' Alıntı:
hıc ugrasmayın arkadaslar bu ses gayet normal.. aynı kasısten 5 kere gec sesı keser.. ertesı gune kadara bıdaha ses yapmaz
depo boşaldı :D

gokalp' Alıntı:
:kop: :kop: :kop: alemsın gokalp:D

hakikaten alemsin..

Katılıyorum gökalp hakikaten alemsin...

:P gökalp iyidi....

bu ses soğukken bendede oluyor

csoft' Alıntı:
Bu gün bir şey öğrendim paylaşmak istedim,

Sabahları araçla evin önünden çıkarken bir iki kasisten geçmek durumundayım ve ön tekerlekler kasisten geçerken gıcırtı gibi bir ses geliyor bu sebeple sanayiye gittim sonuç olarak bana verilen bilgi şu Astraların ön takımlarında kavçuk kullanılmış bu sebeple soğuk havalarda ses yapması normal miş,
bilgilerinize arz olunur dostlar..
slm kauçuk neden yaplır ön takımda ses yapmasın diyee demekki kauçuk olduğu halde ses varsa sorun vardır bence ön takımdan ses gelmemesi gerekirrr

Geri