on takimdan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustym35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustym35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
on amortisorleri 4. kez degistiriyorum z rotlari da degisti ama hala sol taraftan luk luk sesleri gelio baska neden olabilir :confused::confused:

genelde tümseklerden geçerken değilde bozuk yollarda çukurlara falan girince çıkıyor değilmi. bende de var aynı problem. önceki çalınan corsamda da vardı. direksiyon kutusu diyorlar. yaptırılsada tekrar ediyormuş. serviste 200 civarı 2 sene garantili yapıyorlar. opel marda böyle demişlerdi. özel servis daha ucuz olabilir ama garantisi önemli... çünki yetkili servisin 2 sene...

sanırım sizinkiyle aynı ses bende de var. önden hafif ve bol çukurcuklu yollarda lakırtı sesi geliyor. sanki karterde kola kutusu var gibi. amortisör kulesi olabilir mi acaba ama amortisörler de yeni değiştirildi.

bosluk warmis gibi kucuk cukurlarda duyuluyor

bu arızaya tıkırtı burcu denen parça neden oluyor diyorlar. bu da direksiyon tamir seti ile yapılıyormuş 200 tl civarı. fakat garanti olayı önemli. 2 sene garanti versinler arızayı gidersinler öyle yaptır. değişen parçalar 20 30 tl lik birşey. gerisi işçilik:)

corsalarda oluyor zaten benim araçtada var.. yaptırmadım bende bir tek ses yapıyor yoksa başka bi zararı yok..bende alıştım zaten.. hemde çukurlara girmemeye daha çok dikkat ediyorum :D:D

bende de böyle bi ses var arkadaşlar. yeni başladı... bende direksiyon tıkırtısı denen olayı yaklaşık 1 sene önce 300 küsür lira vererek yaptırmıştım.. ama önceki direksiyondan gelen ses ile şimdiki ses aynı değil.. önceden demir sesi geliyordu.. şimdi tok bir ses geliyor..

bu arızaya tıkırtı burcu denen parça neden oluyor diyorlar. bu da direksiyon tamir seti ile yapılıyormuş 200 tl civarı. fakat garanti olayı önemli. 2 sene garanti versinler arızayı gidersinler öyle yaptır. değişen parçalar 20 30 tl lik birşey. gerisi işçilik:)

+ 1923
değişmezse direksiyonda boşluk vs sorunlar yapabiliyor

rotiller olabilir

Bende de var önceden bursada götürdüm servise direksyon mafsalından dediler neyse değiştirdik. Bir kaçsene kullandım şimdi yine var. İzmirde opaza götürdüm yalıtımla ilgili dediler aşağı yukarı 150 lira tutar dediler. Bu corsaların kronik hastalığı ama illaki servise gidecek sanayide uğraşmıyorlar bide kime güvenip vereceksin burada. Onun için servisin yolları taştan....
işin kötü yanı araba bir gün yatacak
Bide arka amortisörlerden ses geliyordurki bendende geliyor onlarıda yağlıyorlar geçiyor.

Ahmet Altınçubuk

Geri