ön takımdan gelen lokurtu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emrah64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emrah64

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar dün aracımın ön takımlarından lokurtu geldigini fark ettim daha öncede şüphelerim vardı ama dün itibariyle kesinlkle lokurtu geldigi kanaatine vardım bozuk yollarda falan müzigin sesini kesince böyle hafif hafif bir lokurtu vardı pek aldırış etmemiştim bunun icin servise ön takımlardan lokurtu geldigin söyledim aracı lifte kaldırıp baktılar ve hicbir sey yok dediler aslında vardı ne kadar var desemde bilirsiniz servis olan şeye de normal der dün o taş parkelerin arasından gecen su kanalına biraz sert girdim ve net bir sekilde lok sesi duydum bunun çözümü nedir arkadaslar bilen varmı daha önce bu durumu yasan cözüm bulan arkdaslardan yardım bekliyorum amortisör bilyerini değiştirip sesin kesildigini okumustum daha önce bir yerde ama emin degilim birde özel servisemi gitsem diyorum yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: ön takımdan gelen lokurtu

Bencede amortisor
Astralarin amortisoru gurultulu calisiyor.

Benim aracımın garantisi dolmadan önce aynı şikayet bende de vardı ve servise gittim. Önce normal falan dediler ama baskım sonuç getirdi. Arka fren kaliperleri ve ön amortisörler garanti kapsamında değişti. Şuan ses problemi yaşamıyorum. Aracı ilk aldığımda da arka amortisörler değişmişti.

BÜLENT link' Alıntı:
Bencede amortisor
Astralarin amortisoru gurultulu calisiyor.
amortisorleri degiştirmek çözümmü yoksa lokurtuyla yaşamaya alısacakmıyım

garantisi bitince sorunu bulurlar...

sallierim link' Alıntı:
garantisi bitince sorunu bulurlar...
bitmesini bekliyorlar zaten bitince kesinlikle bulurlar ama bitmesine de gerek yok ben zten garantiyi kafamda bitirdim özel servise götürecegim arabayı adam teste cıkmadan altına üstüne baktı normal birsey yok dedi arka kaliperler elle yoklayınca ses yapıyor seyir halinde sorun yok usta dediki onun zaten sabit olmaması gerekiyo sallanacak tabi dedi buyur burdan yak yok abi yok opelin yetkili servisleri sıfır

Emrah64 link' Alıntı:
bitmesini bekliyorlar zaten bitince kesinlikle bulurlar ama bitmesine de gerek yok ben zten garantiyi kafamda bitirdim özel servise götürecegim arabayı adam teste cıkmadan altına üstüne baktı normal birsey yok dedi arka kaliperler elle yoklayınca ses yapıyor seyir halinde sorun yok usta dediki onun zaten sabit olmaması gerekiyo sallanacak tabi dedi buyur burdan yak yok abi yok opelin yetkili servisleri sıfır
lokurtunu için aracı servise gösterin ve servisten belge alın.sorun yoktur diye size imzalı kaşeli kağıt versinler.garanti bitince gidince sorunu bulunca daha once geldim sorun yok dediniz diye kagıdı gösterirsiniz o zaman görürler günlerini.

O zamanda "arada geçen sürede kullanıcıdan kaynaklı olmuş olabilir" derler. Beklenir valla.

Aydn link' Alıntı:
O zamanda "arada geçen sürede kullanıcıdan kaynaklı olmuş olabilir" derler. Beklenir valla.
045thumbsup

Geri