• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

ön takım tamiri yaptıracak arkadaşların ilgisine

iyi bir fiyat gerçekten bende bir şeyler değiştirmek istiyorum şu davutpaşa ya bir urayalım bakalım neler varmış.iyi günlerde kullanman dileği ile.

iyi bir fiyat gerçekten bende bir şeyler değiştirmek istiyorum şu davutpaşa ya bir urayalım bakalım neler varmış.iyi günlerde kullanman dileği ile.
şimdi uğrada ben sana tarif edeyim şişe camdan yukarı oğru çıkarken bi katlı otopar gibi bi bina var yolun ortasında onu geçtikten sağda karakol var onun orada ayrıca şunu belirteyim davutpaşa sanayi sitesinin giriş kapısının sağında kalıyor bilgin oto faruk abi var o gereken ilgi ve alakayı gösterir.usta olarakta davutpaşa sanayi sitesinin içinde gülen oto servisi var turgut usta benim için bir numara

ilker Turgut ustanın teli varmı sende. direksiyon kutusu tamir seti için fiyat alacağım. tıkırtı burçlarım değişmeli. lakur lukur ses yapıyo bozuk yolda:)

Bence iyi fiyat. Parçaları siz mi temin edip serviste monte ettirdiniz yoksa servisin kullandığı parçaları mı kullandınız?
salıncakların markası ne? Ben 1 tanesini 90 liraya aldım Fullpart marka

Fullpart marka salıncaktan memnunmusunuz acaba ? Herhangi bir sorun çıakrttımı size ?

Geri