On silecekler bloke

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan b47duman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

b47duman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba benim opel astra g 2003 aracimin on silecekleri bloke oluyor yardim edermisiniz lutfen

Merhaba benim opel astra g 2003 aracimin on silecekleri bloke oluyor yardim edermisiniz lutfen

nasıl bir sorun bu bloke oluyor ne demek. ya sorunu açık açık yazın yada video çekip koyun. bu şekilde problemi anlamadan yardımcı olmak zor.

Silecekleri 1.fteste calistirdigimda yukari gelip duruyor bikac saniye sonra iniyor 2.ve 3. Viteste normal calisiyor ama stop ettigimde asagi inmiyor yerinde duruyor

Merak ettigim konu elektrikten mi yoksa motorumu degismeliyim cozum bulamadim

Evet abiler yokmu bana bilgi verebilecek

Evet abiler yokmu bana bilgi verebilecek

Silecek Frezesi arızalı veya sağlıklı çalışmasını engelleyecek birseyler olabilir ( pas yağsız kalması yaprak çamur birikntisi) sonuçta bu parça camlâ motor hizasinda kalır ve yağmur sularında maruz kalır. Son ihtimal silecek motorudur.

Evet abim sagolasin actim yagladim temizledim motordan olma ihtimali var ama neden 2.3.fiteste sorunsuz calisiyor kafami karistirdi elektrik olamaz mi

Evet abim sagolasin actim yagladim temizledim motordan olma ihtimali var ama neden 2.3.fiteste sorunsuz calisiyor kafami karistirdi elektrik olamaz mi

Motordan olsa 2.3 kademede aynı sorunu yapmazmiydi.Rolesi sigortası olabilir mi diyeceğim anlayamadım aku n ne durumda ?Voltajı olurdun mu?

Motordan olsa 2.3 kademede aynı sorunu yapmazmiydi.Rolesi sigortası olabilir mi diyeceğim anlayamadım aku n ne durumda ?Voltajı olurdun mu?

Aku yeni sartelini de degistirdim tek carem motorunu degistirmek fransada yadiyorum burda tamircinin teshis koymasi bile motor parasi onun icin motoru degistirecem sonucu yazarim ins sorun cikmaz tskler herkese...

Aku yeni sartelini de degistirdim tek carem motorunu degistirmek fransada yadiyorum burda tamircinin teshis koymasi bile motor parasi onun icin motoru degistirecem sonucu yazarim ins sorun cikmaz tskler herkese...

Bu da gösteriyor ki dünyanın neresinde olursa olsun servisler öpücük :D

Geri