ön panelden gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende de var arkadaşlar ve beni deli ediyor...
ama çözeceğim bu hafta..
aynı sorun yüzünden iki haftadır cumartesileri servisten cıkamıyorum...

cözümü merakla bekliyorum

beyler ustanın biriyle konuştum ben diyoki bu tür sorunlara bişey yazamayız...çünkü bakmadan olmaz diyo ama oto elektirkçinin bakması lazımmış...oto elektirikçiye baktırmamız lazım motordan olurmuş fandan olurmuş sperden olurmuş...olurmuşta olurmuş

ya siz ne diyorsunuz arkadaşlar benim arabamdan da geliyor o ses ön panelin yani göstergenin üzerindeki plastikten geliyor çokzor tespit ettim ve japonla yapıştırdım bilgisayarın üzerindeki yerden sonra kesildi tabiii ki bir süre sonra tekrar başladı baktım japon çıkmış böyle birşey görmedim her ses çıkardığında bi kaç sefer vuruyorum sinirimden

ya bu kadar olmaz ,aynı ''dızzzzzz'' diye bi ses arada bir bende de oluyo.Nedir bu ya, nerdeyse bütün opellerde var.

ya bu kadar olmaz ,aynı ''dızzzzzz'' diye bi ses arada bir bende de oluyo.Nedir bu ya, nerdeyse bütün opellerde var.
ben müziğin sesini açıyom gidio ses.hiçbişi kalmıo.unutmayınki aracın ön konsolu nekadar çok sökülür takılırsa ses bi o kadar artıo herseferinde.bence oynamayın kalsın kendi halinde

arkadaşlar bende de var ses problemi tıkırtı yapıyor ön konsolda sordum soruşturdum...eyer sadece konsol yada torpido ile ilgili ise yani metal sesi yada fan açıldığında gelen bi ses değilse, plastik aksamın genleçmesi ile ilgilidir dediler bu genleşme daralam gibi durumlarda bağlantı yerlerinde zamanla boşluklar oluşuyomuş araç hareket halindeykende bu noktalardan ses yapabiliyor dediler...özellikle dikkat ederseniz bu tür sesler genelde kışın artar..bu yüzden bende pek üstünde durmuyorum açıyorum teybin sesini kayboluyor ses..:);)

Bendede konsolun sagindan hirilti geliyor ayni bardak titremesi gibi. Cook arastirdim bulamadim. ayar etti beni. uzun sozoun kisasi servis bile nerden geldigini bulamiyor konsolu sokelim diyorlar bir gun arabni birak diyorlar. diyorlarda diyorlar ama garanti cozum yok .
aynı dert bende de var.. :mad:

sanırım ilk kontak açmada geliyor o hırıltı araç ısınınca veya kısa bir çalışmayla ses kesiliyor aynı durum bende de var ama sanırım benzinin enjektörlere gelmesiyle ilgili bir olay diye düşünüyorum.Sürekli yapsa arıza olabilir ama kestigine göre ve herkesde aynı durum söz konusu oldugu halde sorun yok sanırım.(Kendimi avutayım):) Bu konuyu Ustalar daha iyi açıklar sanırım.Ön konsulü karıştırmayın her tarafı ses yapıyor ses olması mücize bunların...

evet arkadaşlar ben nihayet sesi kestim...
önce orta konsol ve ön camın kenarında ki havalandırma kaşı söküldü ve izolasyon malzemesi ile izole edildi...
daha sonra arac yaklaşık bir saat kadar test edildi sesin kesilmiş olmasına rağmen cok cok hafif bi zırıltı daha duyuldu..
servis en son tamamen sökeceğiz dedi...
test dönüşü aracın kapı ve torpido gözündeki tüm eşyalar cıkartıldı ve şuanda gelen hiç bir ses yok...

Geri