ön panelden gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan whiteman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

whiteman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bilhassa soğuk gecenin sabahlarında arabayı ilk çalıştırdığım yarım saat kadar zaman içinde ön kalorifer peteklerinden sanki üzerinde bir bardak varmışta titriyormuş gibi bir ses geliyor duymamak için cd nin sesini açıyorum ama sinir oluyorum aracın ısısı yükselince bu tıkırtı kesiliyor sebebi ne olabilir?

bendede bi ses fanı açtıgım zaman fakat seviye 5 e kadar bişey ancak hızını söyle 7 - falan yapıca başlıyor hırlamaya mesela 5-6 da normalde ses çıkmazken arabayı bi anda viraja sokuyorum hırlıyo yol düzelince ses kesiliyo ama 7-8 de çalıştırınca araba dururken bile hırlıyo...sanki pervaneye bişey takılıyomuş gibi harrrrrrrrrrr diye ses geliyor...

Bendede konsolun sagindan hirilti geliyor ayni bardak titremesi gibi. Cook arastirdim bulamadim. ayar etti beni. uzun sozoun kisasi servis bile nerden geldigini bulamiyor konsolu sokelim diyorlar bir gun arabni birak diyorlar. diyorlarda diyorlar ama garanti cozum yok .

sanki kalorifer peteğinin içinde bir cisim var gibi hava içinden geçtikçe sesi o yapıyor gibigeliyor ama içinde de hiç birşey gözükmüyor çözemedim

4 oldu sorun yokmu arttıran...bakalım çözümler ne zaman gelecek

valla bende de 2004 Corsa C Cdti var, aynı sorun bende de var, araba ısınınca ses gidiyor ama ilk çalıştırmada, rölantide çok ses geliyor...

nedir acaba ?...

Son düzenleme:
anlaşıyorki opellerin genelinde var bu tür sorunlar. bende de

bütün arabalarda olabilir mutlaka bir yerlerden cizirti gelir sonucta söküp bakmak gerek

benimkinde de var. kalorifer borusundanmış sanırım..

Geri