• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

On numara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Poem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bildiğimiz BMW karpuz jant :D

Şu plakanın cama konma işi var ya şerefsizim uyuz oluyorum dünya üzerinde bizim ülkemizden başka bir yerde böyle cama plaka koyan yer var mı?

Yanlış anlaşılmasın ama beğenmedim, çok barzo arabası olmuş o jantlarla :(

Yanlış anlaşılmasın ama beğenmedim, çok barzo arabası olmuş o jantlarla :(

Bende Mert'e katılıyorum çok itici duruyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu plakanın cama konma işi var ya şerefsizim uyuz oluyorum dünya üzerinde bizim ülkemizden başka bir yerde böyle cama plaka koyan yer var mı?

öyle deme nadir abi, hiç plaka koymayan krolarda var(!) :D

Çirkin geldi banada sırf bu jan yüzünden karpuzdan soğudum ...

Zamanında bizde Vw Bora varken arabayı yeni aldığımız zaman plakayı değişmiştik deldirmemek için plakayı takmamıştım bende plakasız gezmeyelim diye ön cama çapraz koyayım derken camın kenarındaki siyah boyalı kısmı çizmiştim dışarıdan çatlak gibi görünüyordu benim yüzümden o günden sonra tövbe ettim :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim arka plakalığın da dişleri kırıktı bir ara arka cama koyuyodum mecburen, belki bir sebebi vardır.

Benim arka plakalığın da dişleri kırıktı bir ara arka cama koyuyodum mecburen, belki bir sebebi vardır.

Sebebi olana amenna ama arkadaş birde iş olsun diye koyan var. Vallahi polis olsam döşerim böyle adamlara cezayı...

Geri