ön koltuk tamiri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuluhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tuluhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar arkadaşlar..benim corsa c nin sürücü koltuğu trafikte her hareket edişimde (dur-kalk) tak tuk ses veriyor ..bildiğiniz bu işlerden anlıyan koltuk tamircisi varmıdır ist da? Teşekkürler şimdiden...

herhangi bir döşemeci bu işi yapıyor. Döşemeleri söküp iskeletteki satlak ırıkları onarıp tekrar takılıyor. Atatürk sanayide felan döşemeciler var bana 1,5 sene önce çift koltuk 50 demişti yanlış hatırlamıyorsam..

hmm bu durumda şimdi tek koltuk 50 civarıdır. Bir bakınım ben ozamaneee..teşekkürler

sanırım koltuk sırtın kırılmıs.yandakı makaradan hareket ettırebılıormsuun?sadece tek koltuk 50 ytlden fazladır sadece sırtı o fıyata alabılırısın!!

sanırım sırtı tutan dişlide bi boşluk var gibi tam anlıyamadımki

sanırım koltuk sırtın kırılmıs.yandakı makaradan hareket ettırebılıormsuun?sadece tek koltuk 50 ytlden fazladır sadece sırtı o fıyata alabılırısın!!

bunu orjinal yerde yaptirmak daha mantikli degilmi doseme sokulup geri takilacak sonucta

serviste rakam çok yükselir die düşünüyorum...2001 model araba

bende de yanımda oturan olmayınca koltuğun raylarındaki boşluktan dolayı ses yapıyor. Ne yapmalıyım. Aman yenisi demeyin, para yok...

Geri