ön koltuk döşeme

Fizyokrat344

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vo3f69.jpg

arkadaşlar opel astra h esssentia araç kırmızı işaretlediğim yerde yırtık var döşemeciye gittim 100 lira işçilik 50 lirada kumaş dedi bana çok geldii . kendim yapmak isitiyorum şimdi sizden ricam ön koltuk döşeme nasıl sökülür ? altta airbag var ben kumaşı söküp terziye vercem gerekirse alta aynı renk kumaş koyup zigzag yapsın benim için daha uygun fiyata gelir..(elimden bu tür işler geliyo yeterki yol gösterilsin )

usta bence hıc ugrasma 100 lıra ıcın aırbag bı acılırsa o zaman 1000 lıra paran gıder bı kac yere daha sor bence ver parasını yaptır..

airbag açılmaz merak etmeyin ama çok istemiş makul bi fiyata yapıyolar başka biryere sorun

airbag açılmaz merak etmeyin ama çok istemiş makul bi fiyata yapıyolar başka biryere sorun

katılıyorum. bencede başka bir yerden fiyat alın derim. öyle göründüğü gibi basit bişey değil. bende döşemeleri söküo makinaya atmak istedim ama alttaki vidalar sökülmüyor.

Başka fikri olan var mi ?

Yırtık büyükmü? döşemecilerden aynı kumaşa yakın bir parça ile yama gibi yapın diyeceğim ama göze batarmı sizce ne düşünrsnz bilmyrm..

İşçiliği hiç kolay değil fiyat çok gibi o fiyata kaliteli koltuk kılıfı alabilirsiniz hem ilerde diğer koltuklarda zarar görmez.

ustam yırtık resimde göründüğü kadar/kırmızı renkle boyadım / bir parça yamada olabilir allttan neden göze battsın ki ve dier arkadaşımın dediği gibi kaliteli bir kılıf bile alına bilir o paraya _? nasıl söküldüğünü bir sölesenizz ön koltuğun yani kılıfın ben yapacağımı biliyorum aslında

ben daha dün bütün döşemeleri söküp makinaya attım. nasıl yapıldığını anlatabilirim. pm'den cevap yazıyorum.

aynı yerde benim arabanın koltuğunda da vardı kumaşı zedelemeden söktüm terziye götürdüm zigzag yaptı 1 liraya mal ettim ama döşemeyi sökmek uğrastırıyor onuda belirtmek isterim...

Geri