ön kısımdan ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arda4444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arda4444

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar benim sorunum 96 model 2000 motor cd model aracım bulunmaktadır.aracım kalkışlarda alt taraftan tı tı tı diye vurma sesi geliyor ustaya gösterdim motor ve şanzuman kulakları sağlam egzozda bi sıkıntı yok sol taraftaki akıste biraz boşluk var akistaki boşluk böyle bi ses yaparmı bilmiyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar benim sorunum 96 model 2000 motor cd model aracım bulunmaktadır.aracım kalkışlarda alt taraftan tı tı tı diye vurma sesi geliyor ustaya gösterdim motor ve şanzuman kulakları sağlam egzozda bi sıkıntı yok sol taraftaki akıste biraz boşluk var akistaki boşluk böyle bi ses yaparmı bilmiyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldumu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ben teknik bir cevap vermeyeceğim öncelikle belirteyim. benim arabada da alttan sesler geliyor yoldaki tümseklerde yaylandıkça gıyç gıyç diye bir ses ve 130 km hızda önden tokmakla masaya tok tok ne denir ona kafiyeli bir şekilde vurma sesi ben bunları çözdüm ama.... :) aracı her çalıştırdığımda hemen radyoyu açıyorum ne altta ne ön düzende ses kalıyor meğerse sorun radyo çalışmadığı içinmiş?:) bazen alt geçitlerde radyo çekmiyor kaset çalar olduğu için kaset alıp o sorunuda halledeceğim. geçmiş olsun sizede. bu arada direksyondanda bazen sürtünme sesi geliyordu radyo tamamını hallediyor ama.

olduğunuz yerde tam sağ veya sol yaparak arabayı bir döndürün seste artma olacakmı..
birde usta liftte mi baktı ? bilya bozmuştur,mafsalı bozmuştur ??
görmek lazım...uzaktan sadece tahmin...
ilk dediğimi bir deneyin bakalım...

bide zeki senin araba 130 gidiyomu yauw :D

olduğunuz yerde tam sağ veya sol yaparak arabayı bir döndürün seste artma olacakmı..

teknik cvap bu tabi. ne yaptın caner çözdünmü sorunu.

yarın yola çıkıyorum belli olacak net...
opel arkadaş kitliyor adamı :)

bide zeki senin araba 130 gidiyomu yauw :D

evet 130 u görüyor rahat ama kontrol noktasını zorladığımı hissediyorum balans ayarı yok direksyondan baskı hissediyorum o yüzden.

ewet liftte baktı bi şey bulamadı akisin boşluğu kalkışlarda böyle ses yaparmı teşekkürler

gelir tabii...

Geri