ön göğüsten gelen ses

Arkadaşlar o sesi MERKEZİ KİLİT KONTROL ÜNİTESİ yapıyor. sağ kapı direğinin içinde torpidonun biraz altında dediğiniz gibi..bende tamamen tesadüf eseri buldum arabaya alarm taktırırken..

çözümü ise tam olmamakla birlikte, direkdeki plastik kaplama çıkarılır ve KONTROL ÜNİTESİnin üzeri pamuk, keçe türü bir malzeme ile kaplanır..

TAMAMDIR..

Merhaba Arkadaşlar !
98 cd sağ ön göğüsten gelen bir ses var bir türlü bulamadım. Ses bir tür zırıltı ya benzemekte daha çok gevşek kalmış somum arasındaki pul sesini andırmakta
ses yeni ortaya çıktı kontagı kapatınca kayboluyor açınca ortaya çıkıyor
yardımcı olacak arkadaşlar varmı?

aynı türden ses bende de var gösterge panelinden geliyor serviste paneli sıkıştırdılar 10 gün sonra yeniden aynı ses gelmeye başladı.

Yada benim gibi direksiyonu yatırıp ön göstergeyle direkseyonun temas ettiği yere çift taraflı bant (3M)üst tarafı sökmeden direksiyona gelen kısmı yapıştırırarak sesi kesersiniz.Direksiyon ayarlı olduğu için gösterge kısmı sabit değil ve titremelerde iyi ses yapıyor biraz bant yardımıyla sıkıştırınca kesiyor.

işte olay bu. o gelen ses göstergenin oralardan bir yerden geliyor, insanı sinir ediyor.

arkadaşlar Opel Vecrta B Kasa arbam var ön kalorifer ızgarasından bozuk yollarda gelen bir ses var formda okuduğum kadarıyla ordan geliyor bunu nasıl çözdünüz yada hangi servise gittiniz...

Geri