ön göğüsten gelen ses

mert aslan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar !
98 cd sağ ön göğüsten gelen bir ses var bir türlü bulamadım. Ses bir tür zırıltı ya benzemekte daha çok gevşek kalmış somum arasındaki pul sesini andırmakta
ses yeni ortaya çıktı kontagı kapatınca kayboluyor açınca ortaya çıkıyor
yardımcı olacak arkadaşlar varmı?

aynı ses bende de var. ama ben gaa bastığımda oluyor araç zorlanmaya başladığında yani normal gaza bastığımda yine yok.. ne yapcaz bilmiyorum:(

arkadaşlar bendede aynı sorun vardı bulmak için kendimi parçaladım,olmadık yerlere silikon sıktım en sonunda bir gün servise gittiğimde bu seside söyledim,usta sanki önceden biliyomuş gibi ön camın ordaki kalorifer ızgarasını ve kumanda alıcısını söktü,ızgara altında sağda ve sol tarafında vidalar varmış onları sıktı ve benim daha önceden sıktığım silikonlarıda temizledi,ızgarayı tekrar taktı işlem tamam ondan sonra ne kadar bozuk yola girsemde sesten eser kalmadı bence sizdende aynı yerden geliyodur,oradaki vidalar zamanla gevşiyormuş,kolay gelsin

arkadaşlar bendede aynı sorun vardı bulmak için kendimi parçaladım,olmadık yerlere silikon sıktım en sonunda bir gün servise gittiğimde bu seside söyledim,usta sanki önceden biliyomuş gibi ön camın ordaki kalorifer ızgarasını ve kumanda alıcısını söktü,ızgara altında sağda ve sol tarafında vidalar varmış onları sıktı ve benim daha önceden sıktığım silikonlarıda temizledi,ızgarayı tekrar taktı işlem tamam ondan sonra ne kadar bozuk yola girsemde sesten eser kalmadı bence sizdende aynı yerden geliyodur,oradaki vidalar zamanla gevşiyormuş,kolay gelsin

ama benmki bozuk yolda filan gelmiyor sadece araba 2500 deviri geçip 3500 e gelene kadar yapıyor

doğrudur seninki motorla ilgili olabilir belki,araç garantide ise göster bence,ama vectraya sahip arkadaşımın problemi benimkiyle aynı olabilir

Merhaba Arkadaşlar !
98 cd sağ ön göğüsten gelen bir ses var bir türlü bulamadım. Ses bir tür zırıltı ya benzemekte daha çok gevşek kalmış somum arasındaki pul sesini andırmakta
ses yeni ortaya çıktı kontagı kapatınca kayboluyor açınca ortaya çıkıyor
yardımcı olacak arkadaşlar varmı?

Üç ihtimal var:
1: Şanzuman kulakları
2: Manifolt-egzost
3: Elektrikli aynalar

En büyük ihtimal sesin kaynağı bunlardır siz göğüsten geliyor sanırsınız. Kontrol etmenizde fayda var.

arkadaşlar konuya olan ilginizden dolayı tşklr
anlaşılan bir servise uğramak gerekli

Yada benim gibi direksiyonu yatırıp ön göstergeyle direkseyonun temas ettiği yere çift taraflı bant (3M)üst tarafı sökmeden direksiyona gelen kısmı yapıştırırarak sesi kesersiniz.Direksiyon ayarlı olduğu için gösterge kısmı sabit değil ve titremelerde iyi ses yapıyor biraz bant yardımıyla sıkıştırınca kesiyor.

arkadaşlar maalesef aynı sorun bendede var sanırım opellerde kronik bi sorun bu göğüsteki kalorifer ızgaralarısının olduğu yerden zırıltı geliyor vede sağ ve sol kalorifer çıkışlarının ordan takırtı geliyo ayrıca gösterge panelindende ses gelmekte geçen gün dayanamadım gösterge panelini söktüm,panelin arka tarafındaki plastikler çok ses yapıyor.yani nerdeyse canımın sıkıntısından göğsü komple sökücem çıldırıcam.......bu arada bu göğüs nasıl sökülür bi yardımcı olsanız:):) yani inanırmısınız bu gün iyice canım sıkıldı ve arabamı sırf bu sorunlar yüzünden satışa çıkardım golf 5 alıcam kısmet olursa

Son düzenleme:
Merhabalar, sanırım havalandırma sirkülasyon kapağı kırılmış. Aynı ses bende de geliyor.

Geri