ön göğüs malzemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metaxa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metaxa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar araçlarımızda ıvır zıvır koymak için yer sıkıntısı yaşıyoruz.. Küçük bir malzeme buldum ancak göğüs malzemesi yapışkan çift taraflı bant tutmuyor.. direksiyonun altında bir yere ufakça yapıştırayım dedim telefon falan koyarım diye düşünmüştüm ama bu bant tutmama olayı çabayı boşa çıkardı nasıl tutturabilirim göğüse zarar vermek istemiyorum tavsiyeniz varmıdır??

kimsenin bir fikri yok galiba:(

Arkadaşım şeffaf silikon ile göğüse tutturabilirsin , akşam üzeri yapıştır , sabaha tutar , daha sonradan çıkartman gerkirse , elinle silerek çıkarabilirsin.

Arkadaşlar araçlarımızda ıvır zıvır koymak için yer sıkıntısı yaşıyoruz.. Küçük bir malzeme buldum ancak göğüs malzemesi yapışkan çift taraflı bant tutmuyor.. direksiyonun altında bir yere ufakça yapıştırayım dedim telefon falan koyarım diye düşünmüştüm ama bu bant tutmama olayı çabayı boşa çıkardı nasıl tutturabilirim göğüse zarar vermek istemiyorum tavsiyeniz varmıdır??
ortaya kolçak alın vidasız geçme,
çok orjinal oluyor aratırsanız nette bulursunuz...

plakaları tutturmak için kıllanılan çift taraflı banlardan aksesuarcılarda bulabilirsin onlar daha sağlam

Yüzeyde büyük ihtimalle parlatıcı, v.s. kalıntısı vardır.Önce onu sabunlu suyla yok etmeniz gerekiyor.Ardından tercihinize göre çift taraflı 3m bant veya silikon ile uygulama yapabilirsiniz.Bunun dışında kesinlikle japon yapıştırıcısı ve türevi şeyler kullanmayın.

yapıştıracağınız yüzeyi kolonyalı mendille falan silip yapıştırın, parlatıcı falan vardır göğüste ondan tutmuyodur

yapıştıracağınız yüzeyi kolonyalı mendille falan silip yapıştırın, parlatıcı falan vardır göğüste ondan tutmuyodur
:( Kolonyalı mendil, ıslak menil tavsiye etmem. Hele de siyah göğüste. Bozuyor matlaştırıyor...

Geri