ön fren diski ve balata YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crskrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
özel servısın verdıgı fıyat ve sadece önler arkalar kampana oldugu sımdılık bır sorun yok

126 bin kmdeki bir aracın disk değişimine ihtiyaç duyması olağan bir durum.Değiştirmekte fayda var bence

Saygılar...

ben brembo aldığım için 60.000 de orjinal diskleri çıkarttım işine yararsa uygun bir fiyata bırakırım

arkadaşlar http://www.opelparcaci.com/main/products.asp?cat_ID=291 bu sitede parçalar ucuz geldi GM marka balata 48 tl sizce iyi değilmi bakım seti 90 tl triger 135 tl. bence çok iyi. burdan alış veriş yapan varmı.

aracın kilometresine bakıldığında ve frenlere hiç bakım yapılmadığı göz önünde bulundurulursa değiştirmek en doğru karar olur bence. ama parça ve servis araştırması yaptıktan sonra işlemi yaptırmak senin için daha ekonomik olacaktır.

Dsiklerle balata değiştiğinde ilk başta birbirine oturana dek fren azda olsa geç tepkime verir..dikkat et..gerçi ustan uyarır kesin:)

dısklerı degıstırmedım tornalama yaptırdım cızık faln yoktu dısklerde sadece balataları degıstrım suan frenlerden memnunum guzel tutuolar ustada bu kılometrede dısklerın böle temız bulunca baya bı sasırdı hıc fren kullanmadınmı dedı :)

bana işçilik dahıl 280 tl fıyat verdıler cok geldı bana bırde fazla fren kulllanan hız yapan bırı degılım balataları degıstırmek bana daha makul gelıo tabı dıske bır zararı olmazsa

disklerini de degistir ucuzda olsa... ustan diskler bitti diyorsa balata degistirmekle problemin bitmez...

disklerini de degistir ucuzda olsa... ustan diskler bitti diyorsa balata degistirmekle problemin bitmez...
piyasada önune gelen usta olursa agızlarına gelenı sölerler ben 2 yıldır otomotıv okuyorum 2 yılım daha var dısklerde cızılme yada ıncelme yoksa 180bını rahat gorur o zamana kadarda kullanmadan dolayı ıncelme oluo he bu ılla 180bın olacak dıye bısey yok bnım aracım uzun yol aracı sehır ıcı kullanmadım hıc sehır ıcınde kullananlar 80bınde falan degıstırmesı gayet dogal onun ıcın benım ıcım gayet raht sadece balataları degıstırdım dısklerım bırdahakı balata degısımınde bakacam o zaman kı duruma göre karar verılır

arkadaşlar arabama genel bir bakım yaptırmak istiyorum(Astra G Z16XE motor) bu nedenle gerek internetten gerekse piyasadan fiyat alıyorum. Sinop'ta bir parçacı GM marka balata indirimde dedi 50 TL fiyat verdi, internette Delphi veya TRW ler 50 TL civarında sizce hangisini alıyım. triger internette 120-140 arası burda 170 TL fiyat verdiler. internetten güvenerek alış veriş yapacam siteler nelerdir.

Balata sizce hangisini alıyım. orj. dururken TRW alınmaz demi ?

Geri