- Konuyu Başlatan
özel servısın verdıgı fıyat ve sadece önler arkalar kampana oldugu sımdılık bır sorun yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana işçilik dahıl 280 tl fıyat verdıler cok geldı bana bırde fazla fren kulllanan hız yapan bırı degılım balataları degıstırmek bana daha makul gelıo tabı dıske bır zararı olmazsa
piyasada önune gelen usta olursa agızlarına gelenı sölerler ben 2 yıldır otomotıv okuyorum 2 yılım daha var dısklerde cızılme yada ıncelme yoksa 180bını rahat gorur o zamana kadarda kullanmadan dolayı ıncelme oluo he bu ılla 180bın olacak dıye bısey yok bnım aracım uzun yol aracı sehır ıcı kullanmadım hıc sehır ıcınde kullananlar 80bınde falan degıstırmesı gayet dogal onun ıcın benım ıcım gayet raht sadece balataları degıstırdım dısklerım bırdahakı balata degısımınde bakacam o zaman kı duruma göre karar verılırdisklerini de degistir ucuzda olsa... ustan diskler bitti diyorsa balata degistirmekle problemin bitmez...