ön fren diski ve balata YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crskrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crskrm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar bugun corsa c aracımın tekerleklerını ön arka yaptırırken usta ön fren dısklerıne ve balataları bıtmıs dedı dısk orjınal dıskı ve baya ıncelmıs dedı yenı balata taksan dıskı degıstırmesen dıskı catlatır dedı ıkısnıde degıstırmek baya masraflı sadece balatayı degıstırsem bır sorun olurmu bırde dısk balata degısımı ıscılık dahıl bana ne kadara mal olur bılgılendırırsenız sevınırm

bence diski balata ile değiştirmek daha doğru olur. Fren bu Allah korusun. Corsa C yi değil ama Astra F ye ön disk havalı, 2 balata orta hallli bişi taktırdım 180 e malodu. işçilik dahil.

bana işçilik dahıl 280 tl fıyat verdıler cok geldı bana bırde fazla fren kulllanan hız yapan bırı degılım balataları degıstırmek bana daha makul gelıo tabı dıske bır zararı olmazsa

ikinci bir ustay gösterin içiniz rahatlasdın. Birde balatanın marksı çok önemli diskinde öyle. LUKAS bildiğim kadarı le iyi bir markadır.

kardesim lukas feredo, trw olabilir bak kardesim baris 180 e halletmis baska bir ustaya da sor...oda baksin ve fiyat bicsin..

araç kaç binde

TRW marka on diskler ve balataları 3-4 ay önce 175 tl ye değiştirdim.bilgilerinize

Bence diskin değişip değişmemesi gerekeceğinin kararını işinde ehil bir ustaya bırakın.

Saygılar...

bana işçilik dahıl 280 tl fıyat verdıler cok geldı bana bırde fazla fren kulllanan hız yapan bırı degılım balataları degıstırmek bana daha makul gelıo tabı dıske bır zararı olmazsa
Bu servisin verdiği fiyatmı vede sadece ön disk ve balata değişimi mi?
Arka kampanalar için bir uygulama yapmıyorlarmı?

Geri