Ön Fren Balatası

KKAggressor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ön fren balatalarımı değiştiricem, aracım Vectra C 1.9 Dizel, Yetkili servis 120 TL dedi, özel servis 80 TL sizce hangisine değiştirtmeliyim ?

özel serviste değiş yetkili servisler iyice abarttılar..

ustam bide senin araç şehir içi km kaç kuruş yakıyor ?

ate al özel serviste kendin taktır.yetkili servis delphi veya valeo takar.özel servise sor trw filan takıyorsa taktırma

ate al özel serviste kendin taktır.yetkili servis delphi veya valeo takar.özel servise sor trw filan takıyorsa taktırma

trw gayet kaliteli bir marka neden önermiyorsun merak ettim? ate'de daha kaliteli bir marka hatta trw eğer orjinalini alırsanız...

ustam bide senin araç şehir içi km kaç kuruş yakıyor ?

şehir içi 270 yakıyor , şehirler arası 175...

ayrıca diğer cevap veren arkadaşlara da teşekkürler.

servisi tekrar aradım fren balatalarının normal fiyatı 175 TL kampanyalı fiyatı 130 TL + 40 TL işcilik 170 TL dediler :D

Bende opelgm.com a girdim ön fren balata setinin fiyatına baktım 60 TL yazıyor :D Delphi marka :D

özel servise gidip işcilik dahil TRW marka sanırım 80 TL ye taktırdım :D oldu bitti :D

umarım ötme yapmaz

umarım ötme yapmaz

markası farketmeksizin artık balatalar ötebiliyor... bununda markanın ve malın adi olmasından öte artık aspest kullanılması yasak ve bu maddeyi balatalardan çıkartınca artık eskisi gibi sadece adiler değil hepsi ötebiliyor...
bu arada ben ön fren balatamda trw kullanıyorum ve ötme yapmıyor bazen ilk frende ısınmadığı için yapabiliyor ama sonrasında yapmıyor...

bugün bi 30 km kadar kullandım ötme yapmadı henüz :D

Benim asıl dikkat çekmeye çalıştığım servis bu tip bir balatayı kampanyasız zamanda 215 TL ye takıyor :D bide utanmadan %20 indirimimiz var diyor :D dışarda aynı marka 80 TL ye takılabiliyor.

Geri