Ön canım değiştireyim mi? Bu konuda kötü tecrübesi olan var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wikican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi hoş söylüyorsun da izmit opel yetkili satıcısı ek-can biz yapmıyoruz deyip işin içinden çıktı.bende kaskonun anlaşmalı olduğu camcıdan değiştirdim.carglass bayisi oda aynı değerlere sahip bir cam taktı ben %100 arıza hata olacağını sanmıyorum ama olaki diye söyledim.herkes işin çakallığında sonuç itibariyle...ne günlere kaldık ya rabbim :(

ben şimdiye kadar her aracımda bir kez değiştimişimdir bu aracım hariç :D daha en ufak bir sıkıntım olmadı seninde olmaz umarım kaskolar kötü yerlerle anlaşma yapmazlar en ufak şikayette anlaşmalarını iptal ediyorlar çünkü çok titizler müşteri memnuniyeti malum.. kafana göre biryerde yaptırsan sorun olabilirdi ama kaskonun tavsiye ettiği yere gittiysen bir sıkıntı olucağını sanmıyorum o yüzden rahat ol ben bir sorun çıkıcağını sanmam..

arkadaşlar benim corsanın ön cam çatladı şimdi kasko ile görüştüm zonguldak taki bir camcı ile anlaşmalarının olduğunu ordan değiştirebileceğimi söylediler
sanayideki camcı demin beni aradı ithal cam takacaklarını yağmur sensörlü olan camdan takacaklarını söyledi ama opel servisindeki gibi gm marka olmayacağını söyledi ama takacakları camın da aynı standartta olacağını belirtti
kasko şirketi opel servisinde yapılırsa kaza yapmış gibi olacağını ve hasarsızlık durumunun ortadan kaybolacağını söyledi
yarın sanayiye gidip şu camı takacak olan yerle bir görüşecem

iyi camla kötü cam arasında ki farklar nasıl anlaşılır bana bu konuda yarına kadar haber verirseniz sevinirimm

arkadaşlar benim corsanın ön cam çatladı şimdi kasko ile görüştüm zonguldak taki bir camcı ile anlaşmalarının olduğunu ordan değiştirebileceğimi söylediler
sanayideki camcı demin beni aradı ithal cam takacaklarını yağmur sensörlü olan camdan takacaklarını söyledi ama opel servisindeki gibi gm marka olmayacağını söyledi ama takacakları camın da aynı standartta olacağını belirtti
kasko şirketi opel servisinde yapılırsa kaza yapmış gibi olacağını ve hasarsızlık durumunun ortadan kaybolacağını söyledi
yarın sanayiye gidip şu camı takacak olan yerle bir görüşecem

iyi camla kötü cam arasında ki farklar nasıl anlaşılır bana bu konuda yarına kadar haber verirseniz sevinirimm

ben değiştirdim.önceleri olmaz molmaz diyordum biliyorsun kardeşim ama asıl önemli olan camın köşesinde olan yuwarlak içindeki E harfiymiş o standardı belirliyormuş anladım.değiştirdiler we şuan için hiç bir sıkıntım yok sadece gm logosu yok

ben değiştirdim.önceleri olmaz molmaz diyordum biliyorsun kardeşim ama asıl önemli olan camın köşesinde olan yuwarlak içindeki E harfiymiş o standardı belirliyormuş anladım.değiştirdiler we şuan için hiç bir sıkıntım yok sadece gm logosu yok

demişdim güle güle kullan başına daha büyük bir iş almadan değiştirmen iyi oldu allah korusun çatlak cam potansiyel tehlikedir uzun yolda minnacık çatlakdan boylu boyunca uzanan çatlağa dönüşen camlar var yada patlayan...

ya benim kafamı karıştırdınız arkadaşlar , şimdi ben sıfır opel aldım 2 ay önce, cama taş gelmiş ben farketmedi bile tam sileceğin olduğu yer gözükmüyo bile orda siyah bir film gibibişey varya 30-40 cm. çatlak , opele götüsem şimdi bana orjinal değilde yan sanayi cam mı takcaklar kaskoyu da opelden yaptırdım axa nın acentesiymiş, valla kafamı karıştırdınız ??

yok kardes ana bayıı servıslerınde yan sanayı takmazlar benımde ılk ayında degıstı cam degıstır bısey olmaz.

kaskolar anlaşmalı olduğu camcıya yönlendiriyorlar.. onlara orjinal cam isteğinizi bildirirseniz servisten camı temin edip aracınıza takıyorlar.. önce hasarlı camın fotoğrafını çekiyorlar sonra yenisini takıyorlar.. taş çatlakları küçükse fotoğraf çekmeden önce çekiçle durumu daha vahim hale getiriyorlar : )) bu da onların garantisi sanırım

şimdi camı takacak olan yere gittim benim camın özelliklerine baktı ithal cam siparişini verildi opelde servisinde takılacak camla aynı olduğunu ve sadece üstünde gm yazmadığını belirtti 10 gün sonra yurt dışından gelecek hafyata cuma randevulaştık

eğer kasko olmasaydı ödeyeceğimiz fiyat 290 avro cam artı takma masrafı ile 700 ile 800 tl tutacağını söyledi ilk defa kasko bir işe yarayacak inşallah sonradan sıkıntı yaşamam

kaskolar anlaşmalı olduğu camcıya yönlendiriyorlar.. onlara orjinal cam isteğinizi bildirirseniz servisten camı temin edip aracınıza takıyorlar.. önce hasarlı camın fotoğrafını çekiyorlar sonra yenisini takıyorlar.. taş çatlakları küçükse fotoğraf çekmeden önce çekiçle durumu daha vahim hale getiriyorlar : )) bu da onların garantisi sanırım

benım aractada dıkız aynası sureklı dusuyordu dıkız aynasındakı cam boslugu nedenıyle dıkız aynası ılk dusutugunde camdan bı parmak bosluk almıs resmen camı asagı ındırmıs yane sıcaklarda her takısımdan 3 gun sonra dusuyordu.bende on camı kaskodan degıstırmeye karar verdım servıstekı adam rapor yazıyordu :) diyordiki aracım corlu yolunda onumdekı kamyondan gelen tasla vs vs catladı:D abı dedım nıye ole yazıorsun ayna takılmıyo dıye solemıstım ben adamda dedıkı yaa kardes sen bızı sımdı ugrastırma sıgortacılarla garantı olsun ısımız:D adamlarda 15 20 tane buna benzer hazır rapor var her araca nerdeyse aynı bahaneden rapor yazıyorlar

demişdim güle güle kullan başına daha büyük bir iş almadan değiştirmen iyi oldu allah korusun çatlak cam potansiyel tehlikedir uzun yolda minnacık çatlakdan boylu boyunca uzanan çatlağa dönüşen camlar var yada patlayan...

sağolasın kardeşim.zaten benim derdim çatlak camdan ziyade tawandan su almasıydı o kesildi.adam koduna göre boyadı.normalde 10 yıllık araç solmadan dolayı boya farkı olur dedim ama zerre fark yok nasıl iş anlamadım.solmayan boya kullanmış opel galiba :D

Geri