ön camım kırıldı

serdarbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
istanbul kartalda evimin garajında ön camıma 5 cmlik kalın civata fırlatarak camımı 15 cağında catlattılar.kaskom yok.servis indirimli 420 artı 80 işcilik.istiyor.500 tl verecek durumum yok şimdilik. tekcan marka cam 250 tl fiyat verdiler dışarıda.başına gelen taktıran .bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler

gidin bir firmaya kasgo yaptırın aracınıza bakcakalrını sanmıyorum

gidin bir firmaya kasgo yaptırın aracınıza bakcakalrını sanmıyorum
Şaka yaptın değil mi?

pratik türk milleti...

geçmiş olsun, ön cam yan sanayi sıkıntı yaratabilir, gece ışık kırılması vs. gibi etkilerden. taksit vs. için bastırıp orj. yaptırmayı düşünün derim.

droglass taktırdım orjinal kadar kaliteli olmasada gayet iyi marka cam tavsiye olunur...

katılıyorum kasko yaptırırken benım arabama kımse bakmamıstı, sızde yapın kaskoyu cam bedavaya gelsın :)

İki kuruşun hesabını yapıpta gayri meşru yola girmek kadar acizlik yoktur sanırım.Misli misline çıkar Allah korusun.Çıkacak paran varmış.Boşver git parasıyla taktır ardından kasko yaptırki bidaha bu dudurmlara düşme

İki kuruşun hesabını yapıpta gayri meşru yola girmek kadar acizlik yoktur sanırım.Misli misline çıkar Allah korusun.Çıkacak paran varmış.Boşver git parasıyla taktır ardından kasko yaptırki bidaha bu dudurmlara düşme

O bir kenara, kasko ücretleri ortada, 500tl cama verecek durumu olmayan arkadaşımız taksit de olsa bunun mislini nasıl versin? Birde araca bakarlar, boşa gider. İşin etik, din açıdan boyutu da vardır fakat bunları bir kenara bırakırsak gene de makul değil.

sonuç droglas mı taktırmalı.herhangi bi sıkıntı yaşarmıyım.içeri ses alması vesaire.

Geri