ön camda taş izleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Buraq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cam tamirini catlaklar icin yapiyorlar ama pahali bir islem benim bildigim kadariyla.Eger aracinizin kaskosu varsa senede 1 kereye mahsus olmak uzere kaskonuz bozulmadan otonuzun camini degistirebiliyorsunuz

arkadaslar çatlak değil ki
kalem ucunun kagıtta bıraktıgı nokta büyüklügünde izler bunlar
tırnaga takılıyor az biraz :) bunun icinde cam değiştirilmez heralde :)

yani seni çok rahatsız ediyo değiştir gitsin zaten kaskonun anlaşmalı seervisine gittiğğinde onlar cama bi çekiç darbesi atıp öle değişiyolar yani merak etme o ufak çizik için değişmiyolar sen oraya gittiğinde büyük bir delik oluşu veriyo bir anda :)

taş izleri yapılmaz eger çatlak varsa tamir imkanı var o da çatlak süresinin üzerinden fazla zaman geçmemiş olması gerekir.Çünkü çatlak arasına toz girdigi an saglıklı olmuyor

Bildiğim kadarı ile Oto King Anlaşmalı kosko firmalarının müşterini ücretsiz ve kasko bozulmadan yapıyor.

arkadaslar çatlak değil ki
kalem ucunun kagıtta bıraktıgı nokta büyüklügünde izler bunlar
tırnaga takılıyor az biraz :) bunun icinde cam değiştirilmez heralde :)

bahsettiğin ufak tefek noktalar tam gözünün önünde değilse senin gözüne takılmıyorsa hiç bişey yapma derim :)

ilk yıkandıgı zaman haric dikkatimi cekmiyor zaten
sonradan toz,cama yapısan böcek sinek vs ile karısıyor :D

ben çizik cam nasıl onarılıyor dıye sormuştum. bende catlak yani taş izi onarımı yaptırdım 60 lira aldılar bendende. ama orjinal en azından şu anda camım. belkide o çatlak soğuktan yürüyecekti kışın.

Geri