Ön cam yağmur kaydırıcı-DİKKAT

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kutoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yalniz ben o tarz bi üründen kullanmadıgım halde. camda silecekler o dediginiz lekeyi birakiyor. geceleri görüş çok kötü oluyor. hele bide karşıdan araba geliyorsa ezbere gidiyorum..

cam mı özelligini yitirdi acaba? :S

vaybe 1 yıllık yağmur suyu kaydırıcımı var sürüyorsun ve 1 yıl götürüyor ilginç amma dayanıklıymış ..

diş macunuyla silip camın üzerindeki çizikleride bir nebze olsun giderebilirsiniz.Sadece bir öneri

Sileceklerim her sene aynı sorunu yaşatıyor ve her kış başında değiştirmek zorunda kalıyorum..

hava kirliliği camur vs. silecekleri kirletir yağlandırır. bu normal bir durum olsa gerek.

Arkadaşım linki bi incele istersen skoda forumda irfan bey var yardımcı olacağını sanıyorum. Söylediğiniz izler linkteki gibi anladığım kadarıyla aynı sorun bendede var. Bir ara girişecez bakalım camlara. http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=4018

evet benim camdaki görüntü bu. bu ürünü uygulamamız gerekiyor anlaşılan, ama makina fln demişler ne makinası ki?
bi de masraflı mı olur? nerde uygulatabiliriz?

Son düzenleme:
Ben bu kaydırısıyı 11 yıldır kullanıyorum ve çok da memnunum. Silecekler, güneş ve deterjan gibi unsurlar zamanla kaydırıcının etkisi azaltıyor. Etki azalınca yeniden uygulamayı yapıyorum. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım..
Hele yüksek hızdayken yağmur damlacıklarının minicik tanecikler şeklinde dağılması yok mu işte o süper bişey :)

bu bir yıllık ise çok iyi bende alıyım markası cinsi ne ne kadar.. ben bu ürünleri haftalık falan sanıyordum o yüzden çok kullanışsız geliyordu beğenmiyordum ama yıllık ise o güzel..

Bunun için cam silici çözücüler var onlarla güzelce silip temizleyebilirsiniz, cam kaydırıcının etkisini temizliyor diye okumuştum bir forumda .

buğu giderici uyguladım tava dibi gibi yağlı yağlı görmeye çalışyrm :D lanet olsn

Geri