ön cam havalandırmadan gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpay33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpay33

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2004 astramda ön havalandırma ızgarasından cızırtı geliyor söktüm altına kauçuk yapıştırdım kenarına(cama temas eden yer)pvc contası taktım ama bir türlü kurtulamadım bu sesden.başka bir çare varda biliyorsanız lütfen yardım.teşekkürler.:mad:

Aynı sorunu yaşayan mustafa yalçın arkadaşımızın altaki mesajı senin sorunun içinde yeterli olur sanırım

sonunda ön ızgaradan gelen sesi susturdum arkadaşlar, torpidoyu ve ön ızgarayı söktüm, torpidonun ordan elimi soktum ve vurmaya başladım, oysa ses ızgaradan değil ızgaranın altında 3 tane vide var ikisi yanda ve biri ortada olmak üzere, o ortadaki vida gevşemiş ve üzerindeki pul ses yapıyormuş, bende çift taraflı bantı doladım ve iyice sıktım vidayı, şimdi cızırtı falan kalmadı ve çok mutlu oldum, darısı arka stoptaki sesi kesmeye. bagajdaki vidaları şekildeki gibi söktüm fakat bi türlü çıkaramadım tırnaklarından, çok zorlamak istemedim tırnaklar kırılır diye ama ilk fırsatta sökecem mecburen çünkü beni deli edio o ses.

Son düzenleme:
usta aynı sorun bendede var ızgarayı saga dogru sıkıştırınca gecıyo bı mutddet sonra gene başlıyodu ama cengiz abı acıklamiş bende yapıyım bu akşam aydınlandım :D

olmadı silikon spreyler var onlardan sıkarsın baya faydası oluyor

aynı ses benim astrada da var. mıcırlı yollarda daha çok ses yapıyor. ordaki üç vidaya baktım ama baya sıkıydı.yarın birde gevşetip tekrar sıkmayı deneyim.

vidayı ne kadar sıkarsanız sıkın o pul boşta duruyor, o 3 vidayıda söküp pulun altına musluk contası takın vidaları öyle sıkın ses falan kalmayacaktır.

Geri