Omega yay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UNİNC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UNİNC

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:confused::confused::)ARKADAŞLAR 1997 OPEL OMEGA B KASA ARACIM VAR .... ARACIMA YAY TAKIMI ARIYORUM ... ARACI BİRAZ DÜŞÜRMEK İÇİN AMA BULAMIYORUM ... BU KONU HAKKINDA BILGISI OLAN VARMI ..... YADA BENIMKI 2000 CC OLDUGUNDAN ARACTA VECTRA B MOTOR VAR ACABA OPN TAKIMDA AYNIMIDIR ... YANI VECTRA YAY GB PARCA UYUMLUMURUR.........ÇOK SORU SORDUM AMA EN KÖTUSU YAYLAR KESILCEK PEKI YAY KESIMI SAGLIKLIMI

www.ebay.de... imzanızı alanınızı yapılandırın cevap gelmez yoğsam

Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz.

Yayları sakın kestirmeyin lütfen, savurur/zıplar olur olmaz yerlerde ve taklaya kadar gider Allah korusun.

Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz.

Yayları sakın kestirmeyin lütfen, savurur/zıplar olur olmaz yerlerde ve taklaya kadar gider Allah korusun.
kesme taraftarı bende degılım ama baska neyapıcam colıover harıcınde bılemıorum

bende kandi aracim icin yay bulamamistim ve sonunda eibach in internet sayfasindan Turkiye distributorunu buldum ve mail attim sonra siparis ustune yurtdisindan getirdiler. bence sende bu sekilde yapabilirsin. astra tuning bolumunde "eibach toplu yay alimi" diye bi baslik var orda eibach Turkiye distributoru olan dp tuning ile iletisim halinde olan arkadaslar var :)

bende kandi aracim icin yay bulamamistim ve sonunda eibach in internet sayfasindan Turkiye distributorunu buldum ve mail attim sonra siparis ustune yurtdisindan getirdiler. bence sende bu sekilde yapabilirsin. astra tuning bolumunde "eibach toplu yay alimi" diye bi baslik var orda eibach Turkiye distributoru olan dp tuning ile iletisim halinde olan arkadaslar var :)

msj attım o bolume ama sagolsun kımse ılgılenmıoo :)

Geri