omega kumandadan cam kaldırma

MehmetHakan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar, forumda gezerken omeganın kumandadan cam kaldırma özelliği olduğunu duydum. üşenmeden arabanın yanına inip camları açtım ve dışarı çıktım kumandadan kilitleme tuşuna uzun bastım kapanmadı.

benmi yanlış yaptım yoksa 2.2 comfort modelinde bu özellik yokmu ?

Servis program atınca oluyor lakin camlar kapalı iken 5 saniye kapama tuşuna basılı tutun ardından tekrar deneyin

omaga B lerde seri olması lazım hele B lerde varken facelift modellerde olmaması imkansız,
camları indirme düğmesine basın inince 3 saniye kadar daha basık tutunisonra tekrar kaldırma düğmesine basın durma noktasında gene 3 saniye basık tutun sonra indirin dıştan komandaya basık tutarak deneyin,yoksa bir yerde sorun vardır

dediklerinizi uyguladım fakat işe yaramadı. sorun nerde olabilir ?

Camlar otomatik mi? Yani biraz basılı tutunca elinizi çekince kendisi açılıp veya kapanmaya devam ediyor mu? Bu şekilde olması lazım ilkin.

o zaman bir yerde kopukluk var iyi bir elektrikci baksın,kaplolar şoför kısmı ayak halısı altından geçiyor belki pas veya kopukluk olabilir.
bu konfor kilitleme omega B sport ve eleganclarda seri iken facelift de olmamasına inanamam

evet emre abi dediğin gibi içerden tuşa basılı tutup çektikten sonra kendi kapanmaya devam ediyor. selim abi senin dediğin gibide olabilir, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Geri