Ölümün Direğinden Dönmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myugurge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yanlış anlama ama 150 ile ben mercedesle bile yanlayamıyorum sen corca ile nasıl yanlıyorsun? Bu araçlar hız için değil ulaşım için. Samimiyetimden sitem ediyorum yanlış anlama lütfen.Canınla ödeyebilirdin. Geçmiş olsun :( ucuz atlatmışsın...

Neyse ki can kaybı olmaksızın hatanı farketmişsin.Ama yorumlara gerçekten şaşırdım.
Kimsenin otobanda 150 ile direksiyon kırarak drift yapma hakkı yok.Mantığı da yok.Birilerinin canına sebep olsaydın ne olacaktı ? Allah ıslah etsin.

Zamanında arabasının döşemesine bira döken bir genç vardı, ona fazla yüklenmiştik bir hayli kavga çıkmıştı. Olmuş bitmiş o yüzden karışmayalım diyor herkes mecburiyetten dolayı.

Zamanında arabasının döşemesine bira döken bir genç vardı, ona fazla yüklenmiştik bir hayli kavga çıkmıştı. Olmuş bitmiş o yüzden karışmayalım diyor herkes mecburiyetten dolayı.

Bende benzer şekilde yorum yazacaktım, geçmiş olsun dedim geçtim.
Zaten anlamıştır hatasını, canına bir şey olmamış üstüne gitmeye gerek yok dedim.

Geçmiş olsun uğur. Ancak ben sana çok dedim corsayı cok zorlama diye. Ben her aksiyonunu boş alanlarda denedim o arabanin. Yol tutuşu sınıfına göre iyi ancak çok zorlamamak gerek. Ucuz atlatmışsın...

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazdım yazdım,sildim... Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun ... Adrenalın patlaması oluyor arada onu da mumkun oldukca lımıtler dahılınde yapmak gerek :/

Arabian drift misali. Geçmiş olsun. O hızlarda değil Corsa, S500 olsa bile zor toparlar kendini. Aracı tanıdığınızı düşünmüyorum. Gerçekten tanısaydınız o hızlarda direksiyon kırmazdınız. Aracın yol tutmayacağı belli, hatta takla bile atabilirdiniz.

Geçmiş olsun.

geçmiş olsun arkadaşım allah sevdiklerine bağışlamış. daha dikkatli olalım herşey bi anda oluyo bitiyo ve iii bilirsiniz o anda insanın soğuk kanlı olması çok zor ve herkesın başarabıldıgı bı durum değil

Jantında 3cm çizik olduğunda nasıl üzüldüğünü biliyoruz. Aynada kendine bakıp sadece şükret kardeşim gerisinin dönüşü var canın yok. Hatanı da anlamışsın zaten allah tekrarını yaşatmasın.

Geri