Ölümün Direğinden Dönmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myugurge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

myugurge

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
28 Mart 2014 , 18:00 civarı mersin gözne otobanında 150 km hızda yanlamaya kalkma (el frenini çekme yok sadece direksiyonu aniden kırarak) sonucu aracımız kontrolü kaybetmiş ve yalpalamıştır , sonucunda kendi etrafında dönerek geri geri 70 km hızda orta refüje vurarak durabilmiştir . Hasar olarak sağ arka ve sağ ön jant çizildi lastik yarıldı , vurmanın şiddeti ile rot başlarında ve amörtisörlerde eğilme meydana geldi (direksiyonda büyük bir boşluk var , direksiyonu düz tutunca araç düz gitmiyor sağa kayıyor) muhtemel alt takımda 1.000 tl'yi aşan bir hasar mevcut , aracımız kaskolu olduğu için tüm hasarlar kasko tarafından karşılanacaktır . Aracımız 1 hafta boyunca muhtemelen serviste yatacaktır

TKLqaCG.jpg

BTOEKI2.jpg

sFl9bpl.jpg

Çok geçmiş olsun kardeşim. Allah beterinden saklasınç. Bence o hızda ucuz bile atlatmışsın.

Gecmis olsun allah korumus gerçekten

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük geçmiş olsun, o hız gerçekten bu sınıfta bir araç için potansiyel olarak büyük tehlike...Şimdi bazı şeylerin değeri daha iyi anlaşılır diye umuyorum

Gecmis olsun.

Tapatalk.

Geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız fakat neden?

Uğur büyük geçmiş olsun.

keşke biraz yavaş olsaydın cana geliceğine mala gelsin malın yenisi getirle bilir ama can?.. o hızlarda çok daha kötü sonuçlar olabilirdi çok geçmiş olsun kimsenin başına gelmesin.

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu kazadan böyle kurtulmam öncelikle yüce ALLAHIMIN beni korumasından sonrada benim aracı tanımam ve neye nasıl tepki vereceğini bildiğimden dolayıdır .

Bununla geçmiş olsun. Ben senin abin sayılırım yazdıklarımı yanlış anlama şeytanın atına binilmez. ;) dikkat et.

Geri