Ölüm oruçları!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haydut25

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün hastaneye gittim.Baktım cezaevi ring aracı geldi etrafında normalden fazla asker var.Anladım bunlar terör suçlusu.O sırada bir sağlık memuruna dedim ne bunlar, dedi şu ölüm orucu yapanlar.Bunlar 2 aydır ölüm orucu yapıyo maşallah göbekleri kendilerinden 2 metre ötede gidiyo bu nasıl ölüm orucu dedim.Bende anlamadım hepsinin sağlık durumu benimkinden bile iyi dedi.Hani bunlar ölüyodu bitiyodu?

ahh bi sonuca ulaşmadı şu ölüm oruçları, halbuki biz destekliyorduk keşke sonuna kadar gitselerdi.. aynı oksijeni tükettiğim için isyan ediyorum bunlarla... Vatan Hainleri... Neyse gece gece ağzımdan kötü söz çıkacak...

Ölüm orucu dedikleri zerdüşt orucu...gizli gizli kebap rakı partisi,
adına ölüm orucu diyorlarbırakın ya kimse inanmadı ama hükümet inandı.. veya danışıklı döğüş ki kılıfı uysun gelecek yasalara...orucun bitmesi apo ya kaldı baksanıza :)

Ölüm oruçlarının erkenden bitirilip mutlu sona ulaşmadığı için üzgünüm, ne güzel bir çok katilden suya sabuna dokunmadan kurtulacaktık. Bu şamataya kanan ve Apo'ya arka çıkan çoook büyük devlet büyüklerimize yaşananlar kapak olsun :mad:

Savaş abi ölen olmazdı inan 67 gün geçmiş adamlar göbekli kilo almışlar bdp liler ise hergün kebap partisi...oyun bunlar ya oyun danışıklı dövüş. yoksa gebermelerine kim sevinmez? 67 gün düşünün 67 gün ve kilo almalar...bunlar ordada gizli gzli tıkınıyorlardır kebapları dışarıdan sokuyorlardır,pildik heryere girmiş kim bilir nerelerde adamları vardır

Artık milletin gözünü açarak etrafına bakması gerek.

Seçim zamanlarında birbirlerine urgan atan siyasetçiler geldi aklıma. Birisi diğerine neden asmadınız diye sordu? Diğer de buyur urgan sen as dedi.

Aradan zaman geldi geçti. Bir vatandaş olarak açık bir şekilde şunu söyleye bilirim. İyi ki Apo yu asmamışlar ya değilse bazı siyasiler kiminle oturup da sohbet edecek ti?

Keşke Apo yu yakalanmasa idi. Gerçi yakalanmadı da neyse. En azından biri öldürecek korkusu ile yaşıyordu. Şimdi ise adam İmralı da paşalar gibi devlet korumasında yediği önünde yemediği arkasında yaşamaya devam ediyor.

Suçu kanıtlanmış bir adam ama buna karşın avukatları ile görüşmekten geri de kalmıyor. Sadece o olsa yine iyi ölüm orucu saçmalığını ortaya sürerek istediklerini bir güzel yaptırdılar ya adamlar.

Adama gemi sonra yasalar da düzenleme daha bir çok konu geçenler de Atatürk ile ilgili bir konu da bir ekleme yaptım.

]
80 YIL ÖNCE

fft4mf77220au9.jpg

'Ne mutlu Türküm diyene'
M.K. ATATÜRK

80 YIL SONRA

receptayyiperdogankay5.jpg

'Sen ne mutlu Türküm dersen oda ne mutlu kürdüm der. Türklük yerine Türkiyelilik bilinci yerleştirilmelidir.'
R. Tayyip Erdoğan

kadirtopbasket3.jpg

'Cumhuriyetin ilanı İstanbul un tarihi değerini ve saygınlığını düşürmüştür.'
Kadir Topbaş

zanasavciliktaifadeverdfo2.jpg

'Kürtlerin geleceği ve özgürlüğü için Türk askerinin kanının oluk oluk akması gerekir.'
Leyla Zana

150blf6.jpg

' Toprak tek başına bir anlam ifade etmiyor. APO Türklere Allahın bir lütfüdür.
İnsanları öldürmek yerine Kürtlere istedikleri toprakları vermek gerekir.'
Ahmet Altan

'Atatürk öldüğünden beri hala zenginlik ve özgürlük üretemiyorsak sebebi Kemalizm'dir. '
Ahmet Altan

'Memleketi bir çift kadın memesine satarım.'
Ahmet Altan

69bgd8.jpg

' Türkiye, sadece Türklere bırakılmayacak kadar önemli bir ülkedir.'
M.Ali Birand

fft6mf1296by9.jpg

' Vatan sevgisi nedir ki? Vatanı seveceğinize gidin evde karınızı sevin.'
Çetin Altan

orhanpamukkmp3.jpg

' Kimse söylemiyor bari ben söyleyeyim; Türkiye'de 1 milyon Ermeniyle 30 bin Kürt katledildi.'
Orhan Pamuk

guleneamerikanvatandaslnn0.jpg

' Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı sırtımızı Amerika'ya dönmeliyiz.'
Fetullah Gülen

' Boğazlar milletler arası bir komisyona devredilmelidir. '
Rahmi Koç

ölüm orucu olsaydı şimdiye kadar 50 kere ölmeleri lazımdı bu hayvanların nerde ölüm orucu falan hikaye hepsi geberseydide bu vatan azda olsa köpeklerden kurtulsaydı

Adının ölüm orucu olduğu dala vere işinde bir çok siyasi parti ve bununla birlikte bir çok medya organlarının temsilcileri açıklama yaptı. Bu açıklamaların içinde hepsinin ortak bir noktası vardı. Oda açlık grevlerinin bitirilmesi idi. Buna karşın bu ülkede gerçek mana da sesini çıkaran vatandaşın büyük çoğunluğunun sesi olan BBP bir açıklama yapıldı. Bazı sanal basın organlarında bu açıklama yer buldu. Ama buna karşın görsel basın bu açıklamaları yayınlamadı.

Ülkemizde satılmış ve birilerine uşaklık eden basın gruplarını medyayı kınıyorum. Medya özgür olması gerek ama bu bizim ülkemizde öyle değil...

İlgili partiden yapılan açıklama aynen şöyle idi. (BBP)

Açlık grevlerini destekliyoruz. Aynı zaman da BDP vekillerinin de greve destek vermesini bekliyoruz umarım hepiniz birden ölür gidersiniz... buna benzer bir açıklama idi.

Bu açıklama aslında toplumun büyük bölümünün aklından geçen açıklama idi. Ama dediğim gibi satılmış medya bu haberi yayınlamadı.

Bugün bir haber de yanılmıyor isem idam cezaları olsun diye vatandaşın biri açlık grevine başladı. Hadi bakalım hükumet bu vatandaşın isteğini de yerine getirdi gereyim...

Gazisini otobüsle evine yollayan, ona bir ambulans dahi tahsis edemeyen yetkililer ne yazık ki ömür boyu hapse mahküm (pardon tatil diyecektim) bir caninin her istediğini anında yapıyorlar, adam istedi diye şimdilik havalar soğuduğu için ona ufak bir gemicik aldılar, eminim yazın da jetski alırlar. Utanmıyorlar ya, bu ülkenin şerefli bir şehidi ödenek yokluğu bahanesi ile yıllardır ege denizinin dibinde yatıyor, üç kuruş bulupta şehidimizi halen çıkartamadılar.

Görsel medya aracılığı ile her zaman lanse edilen bir durum hakkında yazmak isterim. Acılı ana ve babaların ağızlarından şu söz dökülmekte...

Başka analar Babalar Ağlasın

İşte bu söylem üzerinden çıkıp siyasi bir ağız içinde işte bizler anlar ağlamasın babalar ağlamasın diye imdalı ile de pkk ile de görüşmelerimiz olacak şeklinde kamu oyuna lanse edilen bir durum söz konusu...

Burada şehit ana ve babaları şunu bilmesi gerek eğer ki bu ülkede başka analar babalar ağlamasın diye bu adamlar ile yapılacak her pazarlık konusu olsun her anlaşma olsun her görüşme olsun sizlerin evlatlarınızın kemiklerini sızlatacak...

O yiğitler analar ağlamasın babalar ağlamasın diye bu ülke topraklarını kanları ile suladılar. Siz şehit anne ve babaları sizlerin söyleminiz vatan için canımız da kanımız da feda demeniz gerek.

Sizlerin evlatları bizlerin evlatları gardaşlarımız, canımız ciğerimiz... şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayın...

Geri