Olmaz Olsun Böyle Bakanlık!

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Bu bakanlığın bütün işleri böyle. Güya haftalar öncesinden duyuruldu; öğretmenlerin il dışı atama başvuruları 12 mayısta başlayacak diye. Bekledik, geldi çattı 12'si...

Ama YOOOOOOOOK!

Lanet olasıca bir İLSİS sitemi yüzünden sabahtan beri parmak uçlarım uyuştu. Hiç bir suretle ulaşamıyorsunuz. Meraktan bir hal oluyorsunuz.

Yok arkadaş yok, böyle bakanlık olmaz olsun!

Öğretmen arkadaşlar daha iyi anlayacaktır umarım. Hiç bir işini vaktinde, liyakatla yap(a)mayan bir bakanlık. Bir de otomatik pilottaymış, Allah korusun öyle pilottan!

bakanlığın ne sucu var ben onu anlamadım. sizin gibi düşünen bir çok kişinin aynı anda siteye erişimi sonucu serverda arıza oluşmuş olabilir...

bakanlığın ne sucu var ben onu anlamadım. sizin gibi düşünen bir çok kişinin aynı anda siteye erişimi sonucu serverda arıza oluşmuş olabilir...

Banane kardeşim, o zaman serverini adam akıllı kur. Ondan sonra bir tarih ver. Biz de o zaman bakalım. Ya da illere göre açık olan yerleri alanlara göre sırala PDF yap meb'in sitesinden ver. Başvuruyu sonra al. Ben bunları burdan düşünürken, BÖSBÖYÜK BAKANLIK oradan düşünemiyor mu?

demek ordakiler sizin kadar zeki değil! düşünememişler kusurlarına bakmayın! bunu burdan yazacağınıza arayıp kendilerine iletin bizden daha çok yardıncı olacaklardır.

İstersen numarayı sana vereyim sen ara. Hangi personele ulaşıyorsun bakalım. Mesai saatleri içinde olsa dahi senin soruna kim yanıt verecek görelim.

Ayrıca burası LAF LAFI AÇIYOR bölümü olmasın sakın. İsteyen istediği konuda yazmıyor mu? Yoksa ben mi yanlış biliyorum? Canı istemeyen başlığa tıklayıp zaman kaybetmez.

Daha daha ayrıca MEB'in içler acısı durumunu paylaşmak için açtım konuyu. Beğenen alır, beğenmeyen bırakıp gider...

Basit değil mi?

...

Valla meslektaşım öğretmensen eger,her türlü kazıga!son dakka golüne,denilipte yapılmayana!işlemlerin yarı yolda bırakılmasına,evrakların kaybolmasına alış.Benim gibi yap!!Benim gibi yap,önüne gelenle kavga et,gerekirse tehdit et.Aynı ilden bile iki dakka da başvuru sayfanı açtırırlar.Ararlar konuşurlar.

Vallahi gözlerim bozulursa bu bakanlık yüzünden bozulacak. Hiçbir şeyi tarihinde sorunsuz yapamadılar. İl içi bekle bilgisayar başında, fen lisesi sınav sonuç bilgisi bekle bilgisayar başında, mülakat sonucu bekle bilgisayar başında, ....... il dışı bekle bilgisayar başında artık sadece YUH diyor başkada birşey demiyorum. Zaten desemde duyan yok.

aloo mebdeki yetkililer uyumayın

personelinize sahip çıkın

sesimiz geliyor mu

ne işi var başvuru sayfasında nüfus müdürlüğünün

biraz sonra da il tarım müdürlüğü uyarısı çıkarsa hiç şaşırmam....

Bu dünyanın ööbür tarafıda var bu kadar ahı aldılar öbür taraftada yeri yok bunların.8 yıldır adam doğuda durur memleketime gideceğim diye.bu sene batı olsun neresi der oda zor .180 puanla adaetmi bu be

Evet semihucarr arkadaşım ne yazık ki aynen dediğin gibi. Örgütlü toplum olamamamızın sıkıntılarını yaşıyoruz sürekli olarak.. bide bizi birbirimize iyi düşürüyor bazıları.. toplum olarak çok duygusalız o yönümüzü de iyi biliyolar biz birbirimizle, gündelik işlerle uğraşırken onlar her bişeyi kolayca yapıveriyolar.. sendikalar desen o da başka bi sorun zaten. Allah sonumuzu hayır etsin diycektim tam ama vazgeçtim herşeyi Allah a havale etme kolaylığından da vazgeçmemiz gerektiğini düşündüm bir an için.Bişeyler yapmalı ama ne.. ??? Teşekkürler...

hakkımı yiyipte torpil yapanlara yaptıranlara hakkımı helal etmiyorum eminimki şu açılmamasının sebebi önce torpillileri alıp onlara açılan okulları kapatmak için bize göstermiyorlar. Hüseyin Çelik Ş.sizi giderayak taktın çelmeyi bize A.. belanı versin

Yorumsuz!!! Birkaç öğretmen yorumu...

Son düzenleme:
Bakanlık internet üzerinden başvuru alıp atama yapıyorsa alt yapısını ona göre ayarlamalı her yıl atama dönemlerinde kaç kişinin bu sisteme giriş yaptığı bellidir.Şu saatte hala ilsis açılmıyor.Bırak birazda onların suçu olsun bu durum.İnsanlar 1 yıl boyunca bu günü bekliyorlar.

Geri