Olmaz böyle birşey!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sapphire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sapphire

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
fiyatlara bakın arkadaşlar 290 euro'ya omega bile var opel koleksiyonu yapardım ben bu fiyatlarla:(

http://tr.automobile.de/

o siteyi geyik olsun diye yapmıslar sanırım. opel arattım en yukseği 600 €
cok ilginc..

siteye ilk girdiğimde vectra-c falan vardı 10.000 euro civarı sonra bende göremedim:confused:

siz bulamamışsınız. astra h zafişra opc falan var iyi para valla. zafira 2005 model 48000ytl istiyor

yezocan' Alıntı:
siz bulamamışsınız. astra h zafişra opc falan var iyi para valla. zafira 2005 model 48000ytl istiyor

tabi bende inceledim doğru

Crack' Alıntı:
o siteyi geyik olsun diye yapmıslar sanırım. opel arattım en yukseği 600 € cok ilginc..
Geyik falan degil, Almanyada 350 Euroya motoru calısan Calibra satıyorlar - Vectra A'nın suratına bakan bile yok...

katılıyorum elemanlar Almanya da eski arabaya binmiyorlar araba 2 yaşına girmeden sıfırını alıyolar BMW bile elden ayaktan düşmüş durumda

vay halimize.. biz ne yapalım şimdi.:cry:

s5000542bo4.jpg

biz demekki mahvolmuşuz

su an 93-94 model araçlar almanyada bedava denilecek çok komik rakamlarla satılıyor... biz 96 yılında 190 2,5 TD mercedesi 2500 mark a zor satmıştık yani çıkan araç en fazla 3-4 yıl içinde değerini kaybedio 10 yaşına geldiindede para etmio... Benim güzel yurdumun insanların içinde 85-86 şahinleri bulamayanlar var Allah sonumuzu hayır getire...

Geri