ÖLDÜM BİTTİM ANKARALILAR YARDIM çok ÖNEMLİ

kahvelerde falan eski gazeteler olur aslında bakmakta fayda var

ama mesela istanbulda pek akşam gastesi olmaz kahvelerde.. sözcü olur posta olur fanatik olur..

umarım forumdaki ankaralılardan birinden bulursunuz

il halk kutuphanelerınde oluyor oraya bak dostum ben oyle bulmustum

Milli kütüphanede gazetenin kendisi kesin vardır. Ama Ankara ekini arıyosunuz galiba? O biraz zor. Yolum düşerse sorarım.

Deniz naber?
Arkadaşlar reklam gibi algılamayın ama benim işim gazetelerle. ReadJournal Medya analiz firmasında çalışıyorum. Bizde 110 gazetenin arşivleri var. Deniz sen bana ilan ile ilgili keyword leri verebilirmisin? Ankara baskısı mı gerekiyo illa?

Deniz naber?
Arkadaşlar reklam gibi algılamayın ama benim işim gazetelerle. ReadJournal Medya analiz firmasında çalışıyorum. Bizde 110 gazetenin arşivleri var. Deniz sen bana ilan ile ilgili keyword leri verebilirmisin? Ankara baskısı mı gerekiyo illa?

Sana bu arkadaş yardımcı olabilir. Ajans haricinde bulman zaman alır yoksa... Biz de şirket haberlerimizi bu şekilde takip ediyoruz.

Deniz naber?

Efe süpersin.

Ankara baskısı Geçen Cuma nın AKşam Gazetesi..

Orada yayımlanan biri lan lazım.

Prestij English markası için olan.

Deniz naber?
aranan kan bulundu :D
arişivin kralı Efe'de

Efe süpersin.

Deniz bizde sadece İstanbul baskıları var gazetelerin. Ama birazdan operasyonculara iner sorarım, alabiliyolarsa Ankara baskısını istemelerini söylerim. Gazete geldiği anda PDF formatında mail olarak atıcam sana.

Bu arada sadece Akşam Gazetesi'nin Ankara baskısında mı yayınlandı ilan? Bizde Ankara'da yayınlanan bir kaç yerel gazete var, eğer onlardan birinde yayınlandıysa orda da aratalım.

Son düzenleme:
Efe süpersin.

iddia bayisi olan bir arkadaşım vasıtasıyla aradığınız gazeteyi buldum eğer hala lazımsa pm yolu ile ulaşın lütfen

Deniz bizde sadece İstanbul baskıları var gazetelerin. Ama birazdan operasyonculara iner sorarım, alabiliyolarsa Ankara baskısını istemelerini söylerim. Gazete geldiği anda PDF formatında mail olarak atıcam sana.

Pdf olarak beklerim Efecim denizarkin@hotmail.com

Bu arada sadece Akşam Gazetesi'nin Ankara baskısında mı yayınlandı ilan? Bizde Ankara'da yayınlanan bir kaç yerel gazete var, eğer onlardan birinde yayınlandıysa orda da aratalım.

iddia bayisi olan bir arkadaşım vasıtasıyla aradığınız gazeteyi buldum eğer hala lazımsa pm yolu ile ulaşın lütfen

Gerçekten çok teşekkürler.

Büyük anlamda yardımcı oldunuz.

Kargonuzu bekliyorum.

Geri