olay gerçek :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caxu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güldüren mi Öldüren mi ?

ARkadaşlar ben karadenizliyim. Ama olaya bide şu yönden bakalım mı?

Güldüren mi ?, yoksa öldürenimi tercih edersiniz ?

Saygılar...

karadeniz hırcındır o dalgaları kızdırdın mı eger canık daglarını bıle asar derkı hoca ....

reallaz61' Alıntı:
ARkadaşlar ben karadenizliyim. Ama olaya bide şu yönden bakalım mı?

Güldüren mi ?, yoksa öldürenimi tercih edersiniz ?

Saygılar...

Şimdi bu olaya neresinden bakarsak bakalım ben öldürmekle ilgili bi kısım bulamadım.. Bulan var mı ?

Shadow' Alıntı:
Şimdi bu olaya neresinden bakarsak bakalım ben öldürmekle ilgili bi kısım bulamadım.. Bulan var mı ?

Yok ama bulursam haber veririm.
Bu arada reallaz61 nickli üye arkadaşım nickin çok güzelmiş ama bence bu tarz fıkralara, takılmalara pek aldırmayalım. sonuçta bende karadenizliyim ve bu tarz fıkra, olay yada hikayelere çok gülüyorum sanada tavsiye ederim.

Reallaz61 arkadaşımız çok ince bir mesaj vermiş tabi anlayana :D ..Tebrik ediyorum arkadaşım...

Shadow' Alıntı:

şişede bişeyler olabilir belki :)

To_death_corsa' Alıntı:
Reallaz61 arkadaşımız çok ince bir mesaj vermiş tabi anlayana :D ..Tebrik ediyorum arkadaşım...

Şu mesajı bi bizede anlatsana madem o kadar ii anladın bakalım aynı şeyi mi anladık.?!?

Yorum Sizin

Gerçekten şakayı seven bi insanım ama abrtı olan herşeye karşıyım ve kesinliklede takıntı değil, buna bende güldüm ama kimseye mal etmedim.

İnce mesaj işine gelince orasıda size kalmış...

reallaz61' Alıntı:
Gerçekten şakayı seven bi insanım ama abrtı olan herşeye karşıyım ve kesinliklede takıntı değil, buna bende güldüm ama kimseye mal etmedim.

İnce mesaj işine gelince orasıda size kalmış...

bi karadenizli olarak benimde hosuma gitmedi bu fıkra böyle bisey olmıyacağını etrafında karadenizli tanıdıkları dostları olan herkez bilir

.

Shadow' Alıntı:
Şu mesajı bi bizede anlatsana madem o kadar ii anladın bakalım aynı şeyi mi anladık.?!?

Madem anlamışsın neyini anlatayım sana...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri