oksijen sensörü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuluhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tuluhan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar haftasonu gezme amaçlı çanakkale ye gittik. Ezine taraflarında aldığım benzinden sonra araba yolda arıza ışığı yaktı. Dün maslak taki özel bir servise gösterdim ve oksijen sensörü bozuk çıktı. 120 ytl civarında bir fiyata değiştirdi ama markasını anlıyamadım sensörün fakat 1 sene garantilidir dedi. Şimdi psikoljikmidir nedir sankim az gaz yiyor gibin hissediyorum bazen...Egr de de problem olabilirmiki yada bu takılan sensör de bir de sorun olabilirmi acaba

taktığı senzör bozuk olabilir. bilgisayara bi daha bağlat.

valla oşişen sensörü performansı çok etkiler sen bi baktır bakalım ama yeni taktıysada bişey olmaz diye düsünüyorum psikolojiktir senin olay...

ya ben de dün egsoz pulu aldım da lambda değerlerini de yazmış sonuca. nominal değerler arasında çıktı. egsozcunun ölçtüğüne güvenebilir miyim acaba ?

bendede oksijen sensörü arızası var ama 150 gectimmi arıza veriyo onun icin depiştirmedim bi zararı olurmu ?

o sensör arabanın çok yakmasına neden oluyo galiba..

katalizörünüzü kontrol ettirin yani emisyon değerlerini ölçtürün belki tıkalı olabilir siz farkında olmayabilirsiniz...

450 yakan arabam 1 haftadır 330 yakıyor şehiriçi. Kesinlikle bu sensör benzini etkiliyor. Allah var Astra'nın başka bir sorununu da görmedim ;)

o2 senörün yerli ise bir kaç gün sonra ayvayı yersin.bu sensör öyle meret bişi ki aracın diğer sensörlerinide bozuyor.tavsiyem iyi bir servis bulup orjinali ile değiştir.tahmini fiyatı 550 ytl olması lazım

550 yüksek bir rakam gibi geldi bana

Geri