OGS'den Kaçak Geçişler [Resimli]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SYSOP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SYSOP

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
01_d.jpg

02_d.jpg

03_d.jpg

04_d.jpg

05_d.jpg

07_d.jpg

08_d.jpg

09_d.jpg

10_d.jpg

ne kadar beleşci oldugumuzun resmi. Ondan sonra buradan cıkıp cumaya giderler
oruc tutar namaz kılarlar. Bu resmen hırsızlık kul hakkı yeme. İşde bunlar kendilerine
musluman derler. Yazık yaw

partnere çok güldüm gece gece :)

Bunlar kaçak geçişin değil şerefsizliğin resmi....

ne kadar beleşci oldugumuzun resmi. Ondan sonra buradan cıkıp cumaya giderler
oruc tutar namaz kılarlar. Bu resmen hırsızlık kul hakkı yeme. İşde bunlar kendilerine
musluman derler. Yazık yaw

Yapılan elbet kul hakkı ve hırsızlık.Tartışmaya bile açık değil.Ama yapanların çoğunun cumaya gittiğini ya da namaz kıldığını nasıl sabitlediniz ki ?
Kaldı ki bunları yapanlar namaz kılsa da kılmasa da kriter değildir.Hatta kılıyorsa ki namazı kimbilir belki de lekelemek için kasten olmadığını nasıl anlarız.O yüzden bazı şeyleri emin olmadan söylemek gerçekten hem doğru değil hem de kendi inancımızada yara verebilir.

bir de diğer boyutu var işin, sözde belirli bir yıla kadar para alınacaktı geçişlerden... sonrasında köprüler bedava olacaktı...

bir de diğer boyutu var işin, sözde belirli bir yıla kadar para alınacaktı geçişlerden... sonrasında köprüler bedava olacaktı...

:) Evet bedava özele verdi :)

bugün gazetede bir haber vardı, köprü maliyetinin 11 katı para toplamış FSM için diyor. fsm böyle ise boğaz içi demek ki 22-25 katı toplamıştır.

bu insanlar tek tük yaptıkları için uyanıkmış gibi görünüyor, ancak verilmesi gereken bir hizmet var ise ve bunun alternatifleri yok ise bu köprülerden ücret alınması hizmet değil fırsatcılık oluyor. keşke bu görüntüler böyle tek tük fırsatcılık şeklinde değilde bellirli bir tarihte tüm araçlar tarafından yapılsa, mesaj gerekli yerlere gitse ne kadar güzel olurdu...

Sürekli uzun yola gidiyorum özellikle Ankara İstanbul arasında ve bunca zaman bir konu dikkatimi çekti. Acelesi olmayan bir sürücüyüm ve ilk tercihim her zaman eski yol olur gerekçem ise etrafı izleyerek ağır bir şekilde yolculuk yapmak ama son zamanlarda otobanı kullanmak zorunda kaldım gerekçe?

Resmen otoban kullanmak için zorlandım. Çünkü eski yol üzerinde yol çalışması 10 yıllık zaman içinde hiç bitmedi. Biteceğini de sanmam. Trafik tıkanır yollar tarla ama bu 10 yıllık zaman içinde bu yolu yapmadılar. Yol olmayınca otobandan gitmeye sürücüler yönlendirilmekte resmen.

işte bunlar hep amerikanın oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri