ogs kaçak geçiş yaptım :S

senturk35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dün akşam nakitte yaklaşık her sırada 50 araçlık bir sıra vardı. Çok acil bir durum olduğu için aydın-izmir otoyolunun izmir çıkışında ogs den kaçak geçmek durumunda kaldım.

Ogs den kaçak geçişe yanlış bilmiyorsam geçiş ücretinin 10 katı ödeniyor. Cezanın ne kadar olduğu problem değil ancak Bu ceza bana nasıl ulaşır veya nerden öğrenebilirim ne yapmam gerekir?

posta yoluyla ulastırıyorlar,onlar sizi buluyor tabii tescil size aitse yok değilse kimdeyse ona gidiyor ceza yalnız aracın plakasına kayıtlı ogs var ise sadece geciş ücreti gönderiyorlar

posta yoluyla ulastırıyorlar,onlar sizi buluyor tabii tescil size aitse yok değilse kimdeyse ona gidiyor ceza yalnız aracın plakasına kayıtlı ogs var ise sadece geciş ücreti gönderiyorlar

anladım bilgi için teşekkürler. tescil bana ait ama adres semti yanlış olabilir. Bu durumda ne yapacağım?

Son düzenleme:
Ben de sırayı gözümde büyütüp gaza asılmıştım Bolu otoban çıkışında. 12 lira ödedim.

konu kirlilgi yapmayim peki benim bir sorum olacak yabanci pilakali aracla ogs den gecsek cezasi ne kadar olur nereye ceza ödenir..sadece bilgilendirilme amacli bir soru ..aslinda ben direk gümrükten kgs alacagim..

ülkeden çıkarken plaka sorgulaması yapılmıyormu??

yabancı plaka benimde merak ettiğim konu tahminimce sistem yetişemediği için hiç bir şey olmuyor. Yabancı plakalarda gözüme çarpan diğer konu pisikopat çekicili trafik polisleri yabancı plakalı arabaları kaldırmıyor diğer diğer araca el atıyor.

bende 1ci boğazdan gectim 1 sene sonra geldi :D

Yabancı plakalara pek birşey olmuyor bende kıbrısta 3 kez radar kamerasına yakalandım flaş patladı çıkışta gümrükte ödersiniz dediler ama sorunsuz çıktım 1 sene geçti adresede ceza fln gelmedi.

form başlıklarından birinde, kaçak ogs kayıtlarının görülebildiği bir site vardı.

Geri