Ogs hakkında

Tesekkurler..
O bilgilere ben de ulasmistim ama Astra G icin bir aciklama olmadigi icin burada sormustum..

ben 15 yada 20 günde almıştım kurye ile gelmişti. ben dikiz aynasının bulunduğu yerdeki siyah noktalı kısma yapıştırdım bir sorun yaşamadımç

Bir arkadaş 200 ile de geçebilirsiniz demiş ama öyle bir şey yok. OGS gişesinden 30 ile geçmeniz tevsiye edilir. Bunun çok üzerindeki hızlarda geçişlerde okumama sorununa hazırlıklı olun.

İşim gereği sürekli değişik araçlar kullandığım için ogs yi sabitlemiyorum.Fakat gişelerden geçerken dikkat ettiğim en önemli şey 50 km ile geçmek.ÇEkirge bir zıplar iki zıplar üçüncüde yakalanır misali, hızlı geçersiniz edersiniz bir defada okumayası tutar.Örneğin marketten alışveriş yaparken bile barkod okuyucular bazen barkodu okuyamayabiliyor.Zaten mantık aynı mantık.Bu sebeple kesinlikle belirtilen limitlerde geçmenizi şahsen tavsiye ederim.Ha bir de ogs si otomatik yüklemeli olmayanlara tavsiyem, yanınızda herhangi bir maduriyeti yaşamamak için yedek bir dolu kgs de bulundurun.NAsılsa son kullanma tarihi yok :)

Geri