OGS den bedava

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efe074
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efe074

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar,
bir arkadaşımın babasının anlattığı kadarıyla, ogsden geçerken önünüzdeki arabanın arkasına çok fazla yaklaşırsanız ve öyle geçerseniz algılamıyormuş ve ücretsiz geçiliyormuş. bununlar ilgili bilgisi olan varmı?
(yapacağımdan değil sadece merak, ama yinede geçiş ücretleri çok fahiş!)

valla arkadaşım bilgim yok ama bence böyle şeylere gerekte yok boşver sen paşa paşa ogsen ile geç başın ağrımasın :D

ne olursa olsun ogs lerden bedava geçicem diye atraksiyon yapmak devlete ve bireylere ve hatta kendimize faiş köprü fiyatlarından çok daha fazlasına mal olabilir.

kul hakkina girer...

bu kadarda olmaz artık yawww bizim bu türk milleti böyle olduğu sürece türkiye biraz zor belini doğrultur adam ogs den nasıl bedava geçerim hesabını yapıyor hergün karşıya gidiş geliş bezini düşünmüyor bu nasıl mantıksızlık yaaaaa :):)

Corsa_N' Alıntı:
ne olursa olsun ogs lerden bedava geçicem diye atraksiyon yapmak devlete ve bireylere ve hatta kendimize faiş köprü fiyatlarından çok daha fazlasına mal olabilir.

:good: :alkis: :good:

sen ondekine iyice yaklaşacaksın da ondeki araç OGS gisesinden geciyorum diye dahada yavaslar ve sen ona carparsan...kaş yapayım derken gözçıkarmak... dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak..ne güzel soylemiş atalarımız.bunlara GERENK yok :)

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Töbee töbee gülüyorum yanii sadece gülüyorum...:):D

ogs den elde edilecek kazanç 4.20 YTL...ogs den bedava geçeceğim diye öndeki arabaya hem de ogs kameralarının önünde çarpmanın bedeli tarif edilemez....akşam bir de haberlere çıkarsan ki kuvvetle muhtemel, tüm Türkiye tarafından tanınmanın zevki de ayrı tabii...
küçük hesaplar peşinde koşanlar asla büyük adam olamazlar...

varsayım bence .. gerek de yok ..

Geri