ogs den başkası kaçak geçer sen ödersin

Bu konuyla ilgili emsal dava hiç yok muş mu? Onu araştır, varsa emin ol ilk celsede cözülür. Hakkını aramaktan vazgecme. Yoksa da başkaları için emsal olur. Millet ALLAH razı olsun der.

Bu konuyla ilgili emsal dava hiç yok muş mu? Onu araştır, varsa emin ol ilk celsede cözülür. Hakkını aramaktan vazgecme. Yoksa da başkaları için emsal olur. Millet ALLAH razı olsun der.
katılıyorum yılmamak gerek ogs bir int sitesi yapmalı aracı alıcan zaman pilakasını girip kontrol edbilmeli insanlar plakayla vergi borcu kontrol edilebiliyorsa bu da yapılabilir

onu geçin ogs nin merkezine arcın 2 el alındığına dahil olan wergiyle baş vuru yapın olsun bitsin yani zaten ilk sahibinin kim olduğu bellidir cezada ona gider

onu geçin ogs nin merkezine arcın 2 el alındığına dahil olan wergiyle baş vuru yapın olsun bitsin yani zaten ilk sahibinin kim olduğu bellidir cezada ona gider

evet ben de arabayı aldıktan birkaç ay sonra bi ceza yedim. ödemek için bankaya gittiğimde memur "2 sene öncesinden borç görünüyor, hepsini alabilirim ancak" dedi. sonra yeğenbey vergi dairesine gittim. sadece kendi borcumu ödedim ve diğerlerinin beni bağlamayacağını öğrendim. hatta öğrendim ki bankadaki olay da memurun hatasıymış. orada da sadece kendi cezamı ödeyebilirmişim.

yani sen bi aracının kayıtlı oldugu vergi dairesine başvur bence ;)

Benim Bildiğim Kadarıyla, OGS Cezalarının Takibi Yoktu, Seninki Tamamen Şans Walla Hocam, Wah Wah dan başka bişi Denmez... Geçmiş Olsun, Ben Bugüne Kadar 3 defa geçtim sadece 1 tane ödedim, siciline baktım aracın bişi görünmüyo....

şimdi polis bir arkadaşla konuşdum ogs cezalarının trafikle polisle ilgisi yokmuş tamamen kara yollarına bağlıymış kara yolları cezayı kesdikden sonra tahsil için evrakları trafiğe yolluyormuş trafikde araç sahiplerine postalıyormuş bu sürecinde gene bir yılı bulduğunu söyledi ama benimkinin 3 epey gecikmiş olduğunu söyledi.....

arkadaşlar sizin dediğiniz trafik cezası ogs cezalarının takibi olmazmı tabiki var ogs geçişlerinde yapılan geçişlerin cezasını trafik değil karayolları kesiyor o yüzden trafiğe evrakların plakanızın gitmesi işleme girmesi geçikiyor ama sanmaki adamlar bunları çöpe atıyor sanada 2 sene 3 sene sonra faiziyle borç gelir yada o zamana kadar satarsan sattığın adama rucu eder..

arkadaşlar fatih sultan mehmet köprüsündeki ogs merkezine itiraz edebiliyormuşuz itirazımız kabul olmassa ödemeyi yapıp mahkemeye baş vurup hakkımızı arıyabiliyormuşuz 1 hafta içinde ödersekde %25 indirimli alıyormuş cezayı devlet ama hel halukarda eyer bu cezayı ödersem her bir kuruşu haram olsun para kolay kazanılmıyor 450 milyonda bir insanın bir aylık maaşı devlet bu kadar vicdansız adaletsiz olursa insanlar ne etsin ömrüm boyu ilk defa bu kadar büyük bir haksızlıkla yüz yüze kaldım karşımdakide güvendiğimiz sırtımızı dayadığımız devlet...

temiz kağıdını nasıl aldı bu adam ozaman kardeş bakmadın mı sen ?

Geri