ogs den başkası kaçak geçer sen ödersin

arcatera

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar demin eve geldim kara yollarından bir mektup gelmiş bir açdım 6 tane ceza ogs kaçak geçmişim 2005 yılında iyide ben aracı üstüme 2006 da aldım yani önceki sahibi geçmiş ve 3 yıl sonra bu ceza bana rucu ediyor ben geçmediğim işlemediğim bir cezayı neden ödemek zorunda bırakılıyorum itiraz hakkınız var yazıyor kağıtta tabi parayı ödedikden sonra yani resmen haraç kesmek değilde nedir bu sorarım size ben bu aracı üstüme alırken temiz kağıdı çıkarttım bu borç gözükmüyordu zaten üstüme alamam borçlu 3 senedir peki bu karayolları ne yapıyordu 2005 deki cezayı 2008 demi yollanır iyi o zaman bende 50 kere gişelerden kaçak geçiyim gidiyim aracı satıyım birine oda 3 sene sonra gitsin benim kaçak geçişlerimimi ödesin bu halkı kaçak geçirmeye teşvikdir...

arkadaşım aracını satıcak oo süper dedi bende geçiyim o zaman sonraki sahibine yansıycaksa para vermeyelim boşuna dedi.. anlamıyroum inanın artık bu ülkeyi anlamakda zorluk çekiyroum nasıl olurda işlemediğim bir suçu bana zorla ödetirler artık korkuyroum araba alırkende satarkende arkadaşlar cezada az buz değil 6 kere geçmiş 450 milyon ceza gelmiş oturup yemin ederim ağlıycam öyle sinirliyim itiraz edicem ama ödedikden sonra itiraz neye yarar avukat arkadaşla konuşdum uzatırlar dedi 3 seneye ancak paranı ya alırsın yada kuş edip verirler dedi...

böyle iş olabilirmi birisi bizim plakadan bassa orda burda geçse genemi bize rucu edicek yada sen araba alıcan ikinci el temiz kağıdı falan her şeyi çıkıcak ama iki yıl sonra evine bir posta önceki sahibinin kaçak geçiş cezaları sana rucu etmiş böyle sistem dünyanın neresinde var bu haksızlık kul hakkı yeme :cry:

olmaz böyle bişi aslında carıcan show haberi çemkircen :D en güzeli

Çok acı, diyecek bişey bulamıyorum,ödemesen icra takibi yaparlar birde utanmadan

burası türkiye bu tür olaylar normal :(

Turkiyede haram yemessen suç zaten

bizimde kiracı kaçak elektrik kullanmış zamanında...biz onları çıkarttık kendimiz oturmaya başladık...yüksek miktarda ceza gelmişti ödememiz için!

geçmiş olsun diyeceğim ama pek öyle kolay kolay geçmiyor ne yazıkki!!
aynı olay benim başıma da gelmişti...
ne yapsan boş desem yeridir, bizde sulh ceza mahkemesine başvurmuştuk ...
ama öylede böylede önce parayı yatırıyon faize girmesin diye sonra uğraş babam uğraş hiç işimiz yokya!

geçmiş olsun
bence öde kurtul birde peşine düşürsen bi o kadarda para harcarsın biliyorum haksızlıksöz konusu ama napıcan burası türkiye

Adalet sistemimiz ortada bence de öde ve kurtul

Geri