bende sizlere bir soru sorayım
benim kuzen daha yeni başladı okula, ödevi için yardım edeyim bir baktım ne göreyim!! heceleme falan yok direk kelimeden cümleden girişiyorlar. tümdengelim mantığı benimsenmiş galiba... bana biraz saçma gibi geldi ama siz neler düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
bence çok önemli bir konu. kasım ayında daha zar zor okuyordu kuzenim, ama biz öyle değildik 1 1.5ayda sökmüştük rahatlıkla heceleyerek okuyabiliyorduk her şeyi. bahsettiğim yıl 1995-1996 öğretim yılı
bir de eğitim bakanı olayına değinmişsiniz.. size katılıyorum eğitimci kökenli bir bakan olması lazım. şuan eğitim sistemindeki aksaklıkları saçmalıkları en güzel ortaya çıkaran gündeme getiren, öğretmen kökenli Yalova Chp Milletvekili Muharrem İnce'nin bakan olmasını isterdim şahsen

bir de eğitim bakanı olayına değinmişsiniz.. size katılıyorum eğitimci kökenli bir bakan olması lazım. şuan eğitim sistemindeki aksaklıkları saçmalıkları en güzel ortaya çıkaran gündeme getiren, öğretmen kökenli Yalova Chp Milletvekili Muharrem İnce'nin bakan olmasını isterdim şahsen