Haftada 1 saat+ 2 haftada1 saatte rehberlik derslerinde(1 saat sizi aldatmasın yaklaşık 40 dakika *ilk 5 dakika yoklama v.s.* ) hangi öğrenciyi ne kadar tanıyabilirim? Öğrencilerime kendi hazırladığım kişisel bilgi formlarından doldurttum ama ilk dönem sınıfımdaki öğrencilerin 3 te 1 inin adını hatırlayamıyorum.Yetenekli, yaramaz ve zeki öğrenciler dışındakileri ne yazık ki bu kısa sürede aklımda tutamadım, okuluma yeni tayin oldum, ben ne yapmalıyım şimdi? Bence sırf birşeyler yapmış görünmek için yapılan uygulamalar.Ha birde Fatih projesi vardı o ne oldu? İlginçlikler ülkesindeyiz vesselam benim çalıştığım yerde sevdiğim hizmetli abim benden daha çok maaş alıyor sakın yanlış anlaşılmasın alsın tabiki daha çok alsın gözüm yok ama biz öss idi, kpss idi , atanma idi boşunamı uğraştık.Hergün en az 500 öğrencinin yorgunluğunu bu mesleği yapanlar iyi bilirler.Anneler babalar evde 2-3 tanesiyle başedemezken biz haftanın beş günü bu çocukları"iyi insan" yapmak için uğraşıyoruz, hakkı bumudur?
Daha güzel projeler var 'Alo 147, öğretmenim beni dövüyor!' hattı
Öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığının hizmete sokacağı Alo 147 numaralı telefon hattıyla sorunlarını yetkililere aktarabilecek.
Milli Eğitim Bakanlığı, "Alo 147" numaralı yeni bir telefon hattını devreye sokuyor.
"MEB İletişim Merkezi-Alo 147" hattını arayacak öğrenciler, okullardaki taciz ve şiddet olayları, SBS, sınav ve eğitim sistemine kadar pek çok sorunu yetkililere iletecek.
1 Mart'ta uygulamaya açılacak hatta iletilen soru, sorun, ihbar ve şikayetlere 3 gün içinde yanıt verilecek.
http://yurthaber.mynet.com/detay/ankara-haberleri/alo-ogretmenim-beni-dovuyor/98579