Öğrenci servisleri hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abim karabük ilinin son plakasını aldı :D s6067 son plaka karabükte :) arabayla birlikte 120 binden bahsediliyor. araç fiyatları :D araçta ducato 2.8 multijtet 2004 model. :) öğrenci fiyatları olarak kardeşim evimize 8 km uzakta okuyor gidiş geliş 90 tl veriyoruz. okul mesafesi ne kadar uzarsa o kadar fiyat artıyor. he şuda var mesela geçen sene abimin arabaya bizim siteden 18 öğrenci bulmuştuk tek noktadan topladığı için fiyatta biraz daha indirim yapmıştı kişi başı. servisciler koop. var orda max ücret var mesafeler arası onun üstü yasak ama altında fiyat verebiliyorsunuz. bir araba karabükte aşağı yukarı masrafları çıktıktan sonra aylı 2 bin tl yakın para bırakıyor...

Bana da aylık 2000 liradan bahsettiler.Fakat bunun için bizim orada S plaka kullanmıyorlarmış.Normal bildiğin hususi taksi gibi.Atıyorum 34 AD 345 gibi. (palakayı kafadan salladım forum ahalisi kemal abimi diyip bu plakayı görünce korna çalmasın :) Araştırsak kim bilir ne çıkar bu plakada :) ) Orada tur şirketleri varmış gidip tur şirketine kaydoluyomuşsun şirket güzergahları alıyomuş sonra minibüsler arasında paylaştırıyomuş.Tabi en çok kazanan güzergahları kendi araçlarına alıyorlarmış o ayrı mesele.Tam olarak bilmiyorum bende anlatılanı paylaşıyorum.

karabükte minübüsler m taksiler t servislere s plaka veriyorlar. s plaka dağıtımı durdu. zamanında l300 vardı onu 10250 verdik o paraya 2 tane plaka alabiliyorduk ama okul servisi işi bu kadar revaşta olacağını kestiremedi babam. :) abi durumunuz varsa kesinlikle alın 2 tane plaka uzun şase ford transitede koydunuzmu plakayı değmeyin keyfinize. istanbulda görmüşssünüzdür escan truzim bizim bir akrabamız servis müdürlüğü yapıyor orda. 3 bin tl para bırakır kendin çalışırsan diyo. tabi sadece okul servisi değil 1 tanede fabrikayla işçi servisi anlaşması falan yaptınızmı yazlarıda boş kalmamış olursunuz.
aynı şekilde ben komşufırında çalışırken emrecan truzim var istanbulda onlarla anlaşmalıydı. araba sahibi murat abimiz vardı adamlar o kadar yoğun çalışıyorlardıki işçi servisi olmalarına rağmen komşufırın starbucks kahve dünyası ntv falan akşama kadar deli dana gibi dolanıyordu valla... iyi para var bu işte iyi :)

karabükte minübüsler m taksiler t servislere s plaka veriyorlar. s plaka dağıtımı durdu. zamanında l300 vardı onu 10250 verdik o paraya 2 tane plaka alabiliyorduk ama okul servisi işi bu kadar revaşta olacağını kestiremedi babam. :) abi durumunuz varsa kesinlikle alın 2 tane plaka uzun şase ford transitede koydunuzmu plakayı değmeyin keyfinize. istanbulda görmüşssünüzdür escan truzim bizim bir akrabamız servis müdürlüğü yapıyor orda. 3 bin tl para bırakır kendin çalışırsan diyo. tabi sadece okul servisi değil 1 tanede fabrikayla işçi servisi anlaşması falan yaptınızmı yazlarıda boş kalmamış olursunuz.
aynı şekilde ben komşufırında çalışırken emrecan truzim var istanbulda onlarla anlaşmalıydı. araba sahibi murat abimiz vardı adamlar o kadar yoğun çalışıyorlardıki işçi servisi olmalarına rağmen komşufırın starbucks kahve dünyası ntv falan akşama kadar deli dana gibi dolanıyordu valla... iyi para var bu işte iyi :)

Memlekete gidince oradaki durumu bir tartmam lazım işte.Bi dahaki seneye çok var :)

Geri