offff

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byoguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byoguz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 1 saat önce arabanın altı vurdu ve karter delindi muhafazada yokmuş..tahminen karter ner kadar tutar acaba

deme yaw
kardeş bi muhafaza taktır sende çok ucuz bişe olmasa gerek diye biliyorum ama insalla ucuzdur:D

Geçmiş olsun.Muhafaza taktırmak şart ,opelin bu kadar önemli bir parçayı standart hale getirmemesi beni şaşırtıyor.

teacher33' Alıntı:
Geçmiş olsun.Muhafaza taktırmak şart ,opelin bu kadar önemli bir parçayı standart hale getirmemesi beni şaşırtıyor.
araç alman malı tabi öyle olunca ihticayı da olmuyo o yüzden opel de standart değil

gokalp' Alıntı:
araç alman malı tabi öyle olunca ihticayı da olmuyo o yüzden opel de standart değil
araç üretilirken türkiye şartları düşünülmemiş

gokalp' Alıntı:
araç üretilirken türkiye şartları düşünülmemiş

aslında Türkiye şartları ile pek ilgisi yok her arabada bulunması gereken bişey her zaman asvalt yolda gidecek değilsiniz yaaa ama işte Opel in cimriliği biz arabayı alırken içinde paspasları bile yoktu sıkıştırdıkda aldık paspaslarla karter korumasını

Arkadaşlar bi özeleştiri: Opelin bi (ki çok önemli) kartel koruması koymaması bence çoooook ayıp.Hiç yakışmıyo Opel'e

dostum yazın 2006 fiestanın aynı şekilde delinmişti kasko dan 3 milyar masraf görünmüştü...

olmamasının sebebi tam bilmiyorum ama bi ara sahinde aynı durum vardı arac kilosu vergi dilimi için sınırda ise bir ust dilimden vergi odenmesin diye takmıyorlardı sahine

Maalesef bu kadar elzem bir parça "aksesuar listesi" nde yer alıyor.Ben 2004'te aldığımda 120 YTL gibi bişeydi fiyatı...

Geri