Off ne bu katalizör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atalip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gecer tabi her arabada katalizor mu var sanki

arkadaşlar yaklaşık bir ay önce tüvden kat iptal diye aracım geçmedi,uydurmasyon bi kat taktırıp gittim ve öğrendiğim kadarıyla önceden headerslar bile geçerken artık bunlara dikkat ediliyormuş yada il il değişiyor tüv uygulamaları sonuç olarak ısparta tüvden kat iptalli araç geçmiyor.

Geçen günlerde TÜV muayenelerinin daha da zorlaşacağına dair haberler yayınlanmıştı.

arkadaşlar yaklaşık bir ay önce tüvden kat iptal diye aracım geçmedi,uydurmasyon bi kat taktırıp gittim ve öğrendiğim kadarıyla önceden headerslar bile geçerken artık bunlara dikkat ediliyormuş yada il il değişiyor tüv uygulamaları sonuç olarak ısparta tüvden kat iptalli araç geçmiyor.

üstad katalizör görünümlü kutuların kalitelisi var çakması var. benimki orjinalinin birebir aynısı. ayrıca headerse birşey demeleri anlamsız. çünkü görğnğş itibarı ile normal egsoz manifoldundan çok bir farkı yok

üstad katalizör görünümlü kutuların kalitelisi var çakması var. benimki orjinalinin birebir aynısı. ayrıca headerse birşey demeleri anlamsız. çünkü görğnğş itibarı ile normal egsoz manifoldundan çok bir farkı yok

Bana göre de gereksiz hatta masraflı oluyor vize zamanlarında, çünkü son tüv maceram headers söküp kat taktırmak ve vize sonrası tekrar takıp sökmekle geçti. Tüvler şehirlere göre ayrı uygulamalar yapıyor gibi geliyor artık çünkü yakın illerde araştırdığıma göre daha headers ve kat olayına bi uygulama yokmuş ama kulaktan duyma haberler bunlar nekadar doğru olduğu tartışılır.

ben katı vidalı sistem yaptırcam kışın katı takıp yazın sökcem.çünkü katsız aracın motoru geç ısınıyor ve araç çok yakıyor

Geri